Mazón reclama “menys impostos, més infraestructures i atenció sanitària per a Morella i la seva comarca”

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha reclamat “menys impostos, més infraestructures i atenció sanitària de qualitat i segura per a Morella i la seva comarca”.

Carlos Mazón ha fet aquestes declaracions a la visita que ha fet aquest matí, juntament amb la President del PP de la província de Castelló, Marta Barrachina, a les obres d’acondicionament del Port de Querol a la N-232 i el Tram Barranc de La Bota-Masia de la Torreta que amb un pressupost d’inversió proper als 40 milions d’euros, va començar el Govern de Rajoy el 2017. A més, Mazón i Barrachina han visitat Benassal, s’han reunit amb personal sanitari a Morella i han mantingut una trobada amb alcaldes i militants de la comarca.

El president del PPCV ha denunciat que “Sánchez retarda i elimina inversions fonamentals, ja previstes i que suposaria una inversió aproximada de 500 milions dʻeuros per a la província de Castelló, en no prolongar lʻAutovia A-7 des de Vilanova dʻAlcolea fins a La Jana, que suposava una inversió de 434 milions i no acabar el tram de la N-232 fins a Morella que suposa una inversió de 21 milions”.

Així, ha destacat la importància dʻaquesta nova infraestructura “per a la comarca, tant des del punt de vista de les comunicacions, com de lʻeconòmic i turístic dels municipis afectats” i ha recordat que “ja és hora que Morella tingui un Parador, que se’l segueix negant i que ni Puig ni l’alcalde reivindiquen”.

“Millorar l’accessibilitat amb una infraestructura segura és garantia de creixement i prosperitat per a aquestes comarques castellonenques. Aquesta actuació demostra l’aposta dels governs del PP per millorar les infraestructures i per invertir a les comunicacions de la Comunitat”.

Així, Mazón ha afirmat que Morella ha de ser un espai de llibertat i d’impostos baixos. Estem al bressol de l’infern fiscal de la Comunitat Valenciana, amb impostos com l’IBI o l’impost de circulació més alt del nostre territori”.

Ha lamentat que “en aquesta comarca el Consell de Puig manté les ambulàncies sense metges, cosa que és un perill molt gran per a la salut de tots els habitants d’aquests municipis. Tot arriba tard, malament i deshora.

Sánchez incompleix els compromisos adquirits per governs del PP

Mazón ha explicat que “el compromís públic del PP era que tots dos trams estarien conclosos alhora, el 2020, i un s’ha retallat dos anys i l’altre segueix aturat. El govern de Sánchez encara no ha licitat el darrer tram des de la Masia de la Torreta fins a Morella Sud”.

“A aquest incompliment s’uneix el desdoblament de l’A-7 fins a La Jana fins a Tarragona que també va ser anunciada la licitació per part del Govern de Rajoy l’any 2018. Des de l’arribada de Sánchez no s’ha fet res. Puig i Sánchez han renunciat a millorar les infraestructures i les comunicacions de la província de Castelló”, ha lamentat.

En aquest sentit, Carlos Mazón ha posat èmfasi que “cada dia és més llarga la llista de greuges del Govern de Sánchez amb aquesta terra i més clamorosa la manca d’influència de Puig. No volem un president que no defensi els interessos de la Comunitat. Som una terra prospera, amb moltes ganes de sortir d’aquesta situació de crisi i aportar riquesa i prosperitat al conjunt d’Espanya”.

“Ni reforma del sistema de finançament, ni metges, ni les inversions per part de Sánchez que mereix aquesta Comunitat perquè està a la cua de tot Espanya en inversions”.

Mazón ha lamentat que “la Comunitat Valenciana s’ha convertit en una regió invisible per a Pedro Sánchez, i gran part de la culpa és de Ximo Puig. El silenci del President de la Generalitat i la seua incapacitat per plantar cara i exigir allò que mereix la Comunitat Valenciana es tradueix en un càstig continu cap als valencians”.

Barrachina demana reforç sanitari per als pobles dʻinterior

Per part seva, la presidenta del PP de la província de Castelló, Marta Barrachina, ha reivindicat en la seva visita a Benassal i Morella infraestructures bàsiques per vertebrar la província de Castelló i un reforç de la sanitat perquè “els municipis d’interior tinguin els mateixos serveis i oportunitats que els de la costa”.

“Avui Morella és més a prop i té més futur gràcies a l’aposta estratègica del Partit Popular. Per més que el PSOE es faci la foto, les obres de la carretera N-232 van ser adjudicades per un Govern del PP el 2017, i avui aquesta bona gestió dels recursos públics es tradueix en millores per a tota la nostra província i, en especial, per a l’interior de Castelló”, indica Barrachina.

A més, la presidenta provincial del PP de Castelló ha incidit en la necessitat de “frenar el desmantellament sanitari que copeja amb especial força a l’interior de la província”.

En aquest sentit, Barrachina ha recordat “la precària situació de l’Hospital Comarcal de Vinaròs” així com l’absència de metges a les ambulàncies SAMU de Morella, Vilafranca i Sant Mateu durant diversos dies aquest estiu.

“El Partit Popular es compromet a treballar i gestionar per a tots els castellonencs, independentment de la comarca on visquin i amb especial sensibilitat a les zones més copejades per la despoblació”, afirma la presidenta provincial del PP de Castelló. “El Partit Popular sap que dotar d’infraestructures i de serveis de qualitat un territori és la millor manera de fixar la població i de generar riquesa i ocupació”, subratlla Barrachina.

Morella pugui ser un espai de llibertat, d’impostos baixos, de reivindicació de la nostra terra davant d’un règim ideològic i de pressió política que ja fa massa anys que dura. Hi ha alternativa. Estem al bressol de l’infern fiscal de la Comunitat Valenciana, amb els impostos més alts de tota la Comunitat Valenciana, com és l’IBI, l’impost de circulació.

Estem en una comarca on el Consell de Puig manté les ambulàcies sense metges, cosa que és un perill molt gran per a la salut de tota la gent d’aquesta comarca. Tot arriba tard, malament i deshora.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: