El festival Polirítmia conclou la cinquena edició amb més de 16.000 espectadors en total

El festival Polirítmia, dedicat a les músiques i danses de la Mediterrània, va tancar el diumenge 10 de juliol la programació de la seua cinquena edició, que ha assolit la xifra de més de 16.000 espectadors en els deu dies de programació. Després d’una intensa setmana de concerts, tallers i activitats paral·leles, el festival s’acomiadava amb més música en directe, cant al ras i un castell de focs artificials “a l’antiga”.

Polirítmia està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, CEFIRE, l’Ajuntament de València i la Diputació de València, amb la col·laboració de la Universitat de València i l’Institut Ramon Llull.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha explicat: “La cinquena edició de Polirítmia ha sigut tot un èxit i conclou amb unes dades d’assistència que la consoliden com una cita de primer ordre de l’estiu a la ciutat. Polirítmia acosta els sons i les danses de banda i banda del Mediterrani als carrers de València, ens suggereix un ampli ventall de sonoritats, tradicionals i actuals, per a gaudir de les nits d’estiu, i li desitgem una llarga vida!”.

La proposta de música festera de Niño de Elche, l’andalús Fraskito i la cantant d’Albacete Karmento van ser els espectacles que van reunir més públic a la plaça de l’Ajuntament de València, on transcorria el gruix de la programació, gratuïta i oberta al públic. 1.500 persones van assistir a cadascuna d’aquestes propostes, mentre que la cloenda del festival de diumenge, a càrrec de Les Folies de Carcaixent i amb un castell de pals, va arribar a les 2.000 persones assistents.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: