Mazón proposa deduccions per a majors de 65 anys amb descendents a càrrec seu

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat avui que està treballant en noves mesures fiscals dins de la seva proposta de reforma fiscal, entre les quals figuren deduccions per a més grans de 65 anys amb descendents al seu càrrec.

El president del PPCV s’ha reunit avui amb la secretària general, Mª José Catalá, i la presidenta de Grans Generacions del PPCV, Mª Ángeles Crespo, per treballar sobre aquestes mesures. Des de Grans Generacions del PPCV, l’organització integrada per diversos representants del partit que compten amb una gran experiència i trajectòria professional, es proposa un camí que ens sembla molt interessant i que a més és de justícia per l’esforç que han fet els nostres majors en temps de crisi”, ha assenyalat Mazón.

El president del PPCV ha recordat que “són moltes les persones grans que en temps difícils han acollit a casa seva familiars i han estat fonamentals com a element d’unió i suport de les famílies. Per això cal ser justos amb ells”.

Així, Mazón ha explicat que des del PPCV “estem treballant en aquesta direcció per proposar noves deduccions fiscals per a totes les persones grans que fan aquesta tasca de cohesió familiar i social. Aquestes persones tindran una deducció especial, avantatges fiscals, ajuts per aguantar la pressió que significa aquesta magnífica tasca familiar”. “El PPCV treballarà amb els membres de Grans Generacions per avançar en les deduccions fiscals les persones grans que han d’acollir al seu càrrec els seus propis familiars per diverses raons com les dificultats econòmiques que estem travessant”, ha indicat.

Grans Generacions és un òrgan del PPCV creat el mes de maig passat, integrat per Mª Ángeles Crespo, Antonio Clemente, Alexandre Font de Mora o Pepe Cholbi, entre d’altres. “Han estat referents dins del partit i és lògic aprofitar la seva experiència i el bagatge polític per conèixer diferents punts de vista. Al PPCV comptem amb tothom, els debats són vius i és molt positiu conèixer tots els punts de vista”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: