Mazón assenyala que el proper curs polític “no serà de la protesta sinó de la proposta”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assenyalat que “el proper curs polític no serà per al PPCV el de la protesta sinó el de la proposta”.

Mazón ha presidit avui una reunió de treball del Grup Parlamentari Popular de les Corts Valencianes per fer balanç del curs que finalitza i preparar el nou que serà transcendental. “Ha estat intens, agitat i de molta feina, tant en la tasca de fiscalització i control al Consell com a l’hora de fer propostes i presentar iniciatives, estenent la mà. Intensificarem aquesta doble manera de treballar en un curs que serà molt important per al futur dels valencians”.

Mazón ha avançat que “centrarem en la situació dels serveis socials tant sanitaris com en l’atenció dels més desafavorits. En aquests moments estem molt preocupats pel col·lapse sanitari que s?està agreujant amb l?estiu. Estarem molt vigilants i atents perquè la situació és deficient, donant-se alguns casos dramàtics. El pla d’estiu ha arribat tard i malament, hi ha SAMU sense metges en el 40% dels casos, serveis tancats, i les llistes d’espera sanitàries creixen. Als serveis socials la situació també és molt preocupant amb les ajudes que no arriben i la dependència creixent”.

El president dels populars ha assenyalat que treballarem en aquest nou futur que volem que s’instal·li la Comunitat Valenciana amb la presentació d’iniciatives a l’àrea social, sanitària, educativa i d’habitatge, i en l’àmbit econòmic amb mesures concretes per a la reactivació de l¿economia il¿ocupació”.

“Hem proposat tornar als valencians el que es recapta de més, comptar amb tots els recursos sanitaris públics i privats per sortir del col·lapse, o abaixar els impostos als que més ho necessiten. Encara que s’hagin negat a fer-ho, nosaltres continuarem estenent la mà. Volem ser útils. Tenim la responsabilitat de posar el millor de nosaltres mateixos per avançar i per impulsar la reactivació amb mesures concretes”.

En aquest sentit, Mazón ha assenyalat que “ens estem reunint amb nombrosos col·lectius, associacions i sectors tant productius com socials i ho intensificarem en els propers mesos. Allà on hi hagi un problema, hi haurà un diputat popular atenent i traslladant-lo al nostre compromís de govern. Som una alternativa seriosa de govern i oferirem als ciutadans la confiança en les seves pròpies capacitats”.

El president popular ha afirmat que “els ciutadans no hem de resignar-nos a abaixar els braços davant d’una situació que a partir del setembre serà molt difícil. El govern de la Generalitat ha de ser la solució no parteix del problema”.

“La nostra referència és ser referència i ser avantguarda d’Espanya i per això volem plantejar una alternativa viable que ens faci reactivar-nos, tenir cura dels qui més ho necessiten. Creiem en les potencialitats de la nostra terra i per això presentem un projecte i un programa per millorar la Comunitat Valenciana”, ha afegit.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: