Marta Barrachina sol·licita una reunió amb Ximo Puig per protegir la província davant d’una Diputació servil a les retallades del PSOE

La diputada provincial i presidenta del PPCS, Marta Barrachina, ha sol·licitat una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per reivindicar per a Castelló la defensa dels interessos de la província. La petició es formula “perquè el nostre territori mereix ser líder, garantir el futur i les oportunitats i treballar pel dret a millorar amb una Diputació que posi en valor el lideratge dels nostres 135 municipis”. I “avui és urgent un canvi de polítiques per garantir aquest cordó sanitari quant la injustícia a què PSOE i Compromís sotmeten a un territori que no mereix retallades”.

Ha estat l’anunci fet per la líder provincial al si del debat de l’estat de la província que ha tingut lloc avui al palau de les Aules. “Aquesta és una demanda ferma i sòlida en defensa de les famílies de Castelló les necessitats de les quals elevarem a la Generalitat Valenciana perquè aquí, a la Diputació, l’esquerra segueix creuada de braços mentre el nostre territori pateix sense que ningú atengui la seva crida d’auxili” .

Així doncs, Marta Barrachina presentarà al president del Consell “les necessitats per les quals clama la nostra província i la Diputació ignora”. “Urgeix un pla de carreteres que sigui ambiciós i comunicacions amb l’interior. És necessari un Pla de Rehabilitació d’Habitatges, un pla d’ajuts per a menjadors escolars als pobles més petits i més assessoria tècnica i millor assistència tècnica per als més petits. L’escola bressol s’ha de recuperar per garantir la seguretat dels agricultors i recuperar els serveis per a l’interior des de la llibertat de l’individu a viure on vulgui. “I encoratjar les condicions per promoure empreses, perquè si no hi ha feina, no hi ha futur”.

Un projecte de futur per a Castelló que situa “la vida per sobre de tot. Cal contractar metges, no acomiadar-los en plena pandèmia, garantir un CICU que salva vides en moments d’urgència i recuperar l’excel·lència que l’Hospital Provincial mai no devia perdre amb els departaments d’Oncologia, Oftalmologia i Salut Mental referents a nivell mundial”.

“Reclamem una baixada d’impostos que el PP defensa perquè els diners estiguin a les butxaques dels ciutadans”. “Volem una costa amb futur i sense amenaces que atemptin contra habitatges que formen part del nostre patrimoni singular, com Torre la Sal. Urgeix mantenir una reunió amb la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, per abordar la reforma de la Llei de Costes i garantir la protecció del nostre litoral. No poden continuar negant-la”.

I també “reclamem les infraestructures productives que vertebren i creen oportunitats. Els Rodalies han de tornar a ser sinònim d’excel·lència com ho van ser durant el govern del PP, assegurar al nord de la nostra província les 12 freqüències que avui han retallat a nou”.

Des del PP, Marta Barrachina ha reivindicat “un sí a la província per sobre de tot que només el PP garanteix, assegura i defensa Castelló perquè recuperi el camí del lideratge que mai no va haver de perdre”. Perquè “estem preparats per ser l’alternativa de govern útil que les famílies esperen davant de les polítiques de l’esquerra que asfixien i castiguen”. “Perquè els protagonistes no són vostès, són els veïns de Castelló, la veu dels quals alcem, la dels 135 municipis que conformen el nostre territori i que volen ser la pedra angular de les polítiques que generin benestar, servei i qualitat de vida. Ens trobaran al seu costat i davant de qualsevol mesura que sigui perjudicial per als seus interessos”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: