Marta Barrachina sol·licita una reunió amb Puig

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha remès una carta al president de la Generalitat Valenciana per abordar la debacle sanitària amb què el PSOE està castigant la província. La mesura s’adopta després de patir una retallada injusta en nombre de professionals sanitaris en el repartiment d’adjudicacions, després de l’absència de reforços per Setmana Santa i Pasqua, i després de la confirmació que Castelló serà l’única província que perdrà el CICU perquè Alacant, de moment, ho manté.

“Volem posar fre a aquesta croada que té el ciutadà com a principal diana de les retallades sanitàries”, ha explicat Marta Barrachina. Perquè “si la província de Castelló mereix alguna cosa és la inversió que garanteixi plantilles cobertes, recursos vitals oberts i reforços sanitaris en moments de més demanda de pacients com a conseqüència de períodes de vacances com el que estem travessant”.

I aquest escenari, “que havia de ser just per a la nostra província” s’allunya per un altre “que és el d’un atac intolerable a les famílies de Castelló”. I des del PPCS “reclamem una reunió al més alt nivell perquè aquest càstig cessi. Un pacte per Castelló davant dels que governen aquesta província perquè en lloc de reivindicar els recursos que mereixen les famílies es posen de perfil i permeten i autoritzen aquest atac. Perquè Castelló és de primera i està rebent una atenció sanitària de tercera com a conseqüència del desmantellament indegut de recursos sanitaris que són els que salven vides”.

El CICU tancarà les portes definitivament a la província en qüestió de dies. Serà l’únic de tot el territori valencià perquè Alacant el manté de moment. Les plantilles de centres de salut i hospitals se’n ressenten amb adjudicacions que no cobreixen les demandes dels professionals. Sanitaris que fa escassos dies explotaven denunciant l’atac d’una política d’esquerres que impedeix tractar els pacients amb la cobertura mèdica deguda. I finalment, en plena temporada de vacances, el PSOE ni tan sols es planteja fer reforços en interior i costa per atendre la massiva arribada de visitants i turistes.

Marta Barrachina ha garantit un PPCS com a “cordó sanitari” a les retallades de l’esquerra. Un “dic de contenció” que freni aquesta “debacle sanitària” i permeti que la província “sigui diana d’inversions i no l’objectiu de polítiques que retallen per garantir a Ximo Puig el pagament de la nòmina al seu seguici d’assessors i alts càrrecs” .

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: