Marta Barrachina inicia la ruta ‘La província que mereixes’ per recórrer Castelló amb la missió d’escoltar de primera mà la ciutadania

La presidenta provincial del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, inicia la ruta ‘La província que mereixes’ per recórrer tot el territori amb la missió d’escoltar de primera mà la ciutadania.

La líder provincial del PP mantindrà una intensa agenda a tot el territori castellonenc amb reunions de treball, trobades amb sectors productius i contacte directe amb la ciutadania.

“Seguim amb el diàleg permanent per abordar de manera directa els problemes i les necessitats dels ciutadans i sectors productius de la nostra província”, afirma Barrachina.

“La presència al territori respon al compromís del Partit Popular amb tots els habitants dels municipis de la província. Seguirem escoltant i abordant de manera directa els problemes i necessitats dels ciutadans perquè és la nostra preocupació més gran conèixer la realitat de cada territori per poder aportar les solucions més adequades”, explica Barrachina.

La líder provincial del PP, juntament amb els alcaldes i els líders locals del Partit Popular seran els protagonistes d’aquesta iniciativa. “La missió central consisteix a prendre contacte directe amb les necessitats locals i contribuir a forjar un pla de futur per a tota la província de Castelló”, destaca la presidenta.

“Junts aconseguirem la província que mereixen els castellonencs. La ruta és un exercici de compromís amb tots els habitants destinat a atendre els objectius de cadascun dels municipis dins un projecte de llibertat, confiança i prosperitat que obrirà les portes del futur per a tota la província”, subratlla Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló subratlla que “ha arribat el moment d’avançar junts per la província que els mereixen”. “No escatimarem temps ni esforç, estem treballant perquè tots els castellonencs, visquin on visquin, tinguin la província que mereixen”, afirma la líder provincial del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: