Marta Barrachina inaugura la nova oficina d’atenció ciutadana a Benicarló per tornar la ciutat als veïns davant la inacció del PSOE

La presidenta provincial de el Partit Popular a la província de Castelló, Marta Barrachina, ha inaugurat la nova oficina d’atenció ciutadana de Benicarló, “el nou punt d’escolta activa, obert a tots els veïns de la localitat i des de la qual ens posem a el servei dels benicarlandos. La vam crear precisament per tornar-los la ciutat a tots ells, perquè recuperin el protagonisme que mereixen i necessiten davant un govern municipal de PSOE que només governa per als seus i que ara mateix està desbordat, amb la gestió paralitzada i llastrant el futur dels ciutadans de Benicarló “. Es tracta de la segona oficina d’atenció ciutadana que el PP obre a la província, després de la ja operativa a Vilafamés.

Marta Barrachina va estar acompanyada en l’acte pel president de l’PP de Benicarló, José Antonio Redorat, una cita que també va servir per donar la benvinguda als nous afiliats dels Populars a la localitat, seguint l’estela de què ja es va celebrar la setmana passada per acollir els nous militants de Vila-real, Almassora i Benicàssim.

“Les parets de l’PPCS segueixen ampliant-se. Cada vegada són més les persones que veuen al nostre partit com l’alternativa real i necessària als seus problemes. El meu compromís és amb tots ells. Som aquí per atendre’ls, per escoltar-los, per ser útils. Estem convençuts que som la solució als seus problemes. Amb la seva força i el treball de l’PP sortirà guanyant Benicarló i els seus veïns “, ha afirmat.

La presidenta de el Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha recordat que “la gestió de l’PSOE a el front de Benicarló és ara mateix el fanalet vermell de tota la Comunitat Valenciana, tal com reflecteix un informe de la Sindicatura de Comptes, ja que situa a el govern socialista local com el menys transparent en la seva gestió i el que més recorre a el pagament de serveis fora de contracte, és a dir, a dit, en una mostra més de que quan governen se salten les regles de joc per beneficiar els seus ” .

Així mateix, Barrachina lamenta que projectes que havien de ser emblemàtics, com el de la transformació de l’antiga N-340 en un bulevard, estiguin “ara mateix totalment paralitzats i s’hagin concebut més com una ratera que una solució ràpida per a la circulació i una nova artèria per modernitzar la ciutat “. El tancament de la piscina o els problemes que arrosseguen sectors fonamentals per a la localitat, com la pesca, per la inacció de govern socialista autonòmic i d’Espanya, són “més exemples que el PSOE no suma als Benicarló ni els benicarlandos”, ha conclòs .

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: