Marta Barrachina: “És el moment de sumar esforços. La meva mà està estesa als meus companys per sumar forces i crear una única candidatura per renovar el PP provincial “

“És el moment de sumar esforços. La meva mà està estesa als meus companys per sumar forces i crear una única candidatura per renovar el PP provincial “. Així s’ha pronunciat la candidata a presidir el Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, qui avui, acompanyada del seu equip i de múltiples càrrecs i representants públics de la formació, ha lliurat al president de el Comitè Organitzador de el XV Congrés Provincial de l’ partit Popular de Castelló, Luis Martínez, un total de 1.219 avals,, és a dir, ha recollit la gran majoria dels suports, superant amplíssimament el 50% de el cens.

“Gràcies, un milió de gràcies a tots els que han dipositat la seva confiança en el projecte que tinc l’honor d’encapçalar. La vostra força és la meva, els vostres desitjos ja són ordres per a mi. Us prometo que no vaig a defallir fins a recuperar la confiança dels castellonencs perquè la nostra organització pugui assolir les institucions i desenvolupar les polítiques d’ocupació i generació d’oportunitats i riquesa que necessiten les persones que formem aquesta gran terra que és la província de Castelló ” , ha subratllat.

I en aquest sentit, ha insistit en la necessitat de buscar “la integració” de totes les candidatures en una sola. “Tots els meus companys tenen la meva admiració i respecte. Però pel bé de la nostra organització, i per tant, pel de tots els homes i dones que integrem aquest gran partit que és el PP, insisteixo estendre la mà per treballar i dissenyar junts els fonaments de el Partit Popular de Castelló en aquesta nova etapa. Així m’ho han traslladat els meus companys durant les reunions que he mantingut amb ells durant l’última setmana, i així ho torno a posar de manifest, donant compliment a la seva voluntat “, ha afegit Marta Barrachina, en el que representa la tercera ocasió que apel·la a la unitat des que el passat 26 de març es va anunciar la celebració de el XV Congrés Provincial de el Partit Popular de Castelló per al dia 8 de maig.

“Estic aclaparada per la resposta dels afiliats. I em sento molt afortunada de tenir l’equip de persones que tinc al meu costat, companys molt qualificats que m’han brindat tot el seu treball i coneixement. Però sobretot per poder haver fet el que crec que necessita el Partit Popular ara mateix per ser una alternativa de govern: sortir al carrer i estar a la banda dels militants i dels castellonencs. Ells donen sentit a aquest projecte que neix precisament pensant en ells. Gràcies per creure en mi “, ha afirmat.

“Tots junts anem a tornar a construir un gran Partit Popular, de proximitat i al servei de la província de Castelló. Recuperem la nostra essència. Hem demostrat que sabem escoltar els ciutadans d’aquesta província i que podem transformar les seves demandes en oportunitats, ocupació i benestar, davant d’uns governs, els de l’esquerra, que només estan generant aturats i retallant drets i llibertats que són de tots i que són la base de la nostra democràcia “, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: