Marta Barrachina: “El PP impulsarà el canvi en sanitat, ocupació i polítiques socials a Castelló a partir del 28 de maig amb ambició i il·lusió”

“El Partit Popular impulsarà el canvi en sanitat, ocupació i polítiques socials a Castelló a partir del 28 de maig amb ambició i il·lusió”. Així ho afirma la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, després que el president regional, Carlos Mazón, hagi llançat un missatge al conjunt de la Comunitat Valenciana instant al canvi després de la convocatòria formal de les eleccions autonòmiques.

La líder provincial del PP subratlla que “Castelló està preparada per sumar-se a la trucada del president Carlos Mazón i formar part del canvi social i polític que només lidera el Partit Popular”.

Un canvi que arribarà a tota la societat ia tots els àmbits i que tindrà el seu eix en tres punts fonamentals: “La millora urgent de la sanitat, la gestió econòmica per a la creació d’ocupació i la defensa de la nostra indústria i sectors tradicionals, així com unes veritables polítiques socials que es basen en fets i no en anuncis”, explica Marta Barrachina.

“Farem un nou Hospital General a Castelló que serà un referent, defensarem la nostra sanitat pública, dotant-la de mitjans, reduint les llistes dʻespera i reconeixent el treball dels nostres sanitaris”, indica.

A més, “des del PP, de la mà del nostre president, Carlos Mazón, baixarem impostos a tots els castellonencs perquè les famílies, pimes i autònoms tinguin més recursos a final de mes”, explica la líder provincial del PP.

“L’ambició i la il·lusió són dues de les característiques que acompanyen tots els representants que formem el Partit Popular tant a la província de Castelló com al conjunt de la Comunitat Valenciana. Ja fa molt de temps que els castellonencs patim la manca d’ambició, l’abandó i la deixadesa del govern socialista. Davant l’absència de lideratge, el PP tornarà a la província de Castelló ia la Comunitat la importància que té al conjunt d’Espanya”, subratlla Marta Barrachina.

“Carlos Mazón ha mostrat el seu compromís amb la Comunitat i amb la nostra província. Apostarà per la sanitat pública reduint les llistes d´espera i augmentant el pressupost en sanitat per llei fins al 30%, construirà 10.000 habitatges de protecció oficial i apostarà per l´educació pública i gratuïta de 0 a 3 anys”, enumera la líder provincial del PP .

“No es tracta de fer anuncis, es tracta de gestionar i treballar perquè els diners dels castellonencs es destinin al que de veritat importa, perquè tots volem un millor futur i tenir uns serveis de qualitat que ens ajudin al nostre dia a dia ”, subratlla Marta Barrachina.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: