La Generalitat amplia el servei de taxi durant la celebració del SanSan, el FIB i el Rototom a Benicasim

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha autoritzat l’ampliació del servei de taxi durant els dies en què se celebraran el festival SanSan, el Festival Internacional de Benicasim (FIB) i el festival internacional de reggae Rototom a Benicasim.

Segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la Conselleria ha autoritzat a prendre servei a l’àrea de prestació conjunta de Castelló els titulars d’autoritzacions de taxi de l’àmbit funcional d’Orpesa del Mar i viceversa, fins al 9 de abril, que se celebra el festival SanSan; de l’11 al 17 de juliol durant la celebració del FIB i del 14 al 23 d’agost, amb motiu del Rototom.

Com ha passat a les edicions passades, es preveu que la celebració d’aquests festivals de música congregui una important afluència de públic, així com un augment de la mobilitat a Benicasim i el seu entorn.

Així, amb aquesta mesura, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat vol garantir una oferta de servei de taxi adequada a lincrement de la demanda daquest servei de transport públic durant els dies de la celebració daquests espectacles musicals.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: