Marta Barrachina: “El Partit Popular és la solució. Estem preparats per atendre les demandes que necessita Castelló”

“El Partit Popular és la solució. Estem preparats per atendre i resoldre les demandes que necessita Castelló”. La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, va valorar en aquests termes l’actual conjuntura política de la província de Castelló, “on cada cop són més els ciutadans que miren cap a les nostres sigles i ens veuen com l’alternativa fiable i segura per deixar enrere els problemes que el PSOE, Compromís i Podem estan generant a totes les institucions tant per manca de gestió com per les decisions errònies que estan adoptant allà on governen”.

Marta Barrachina va presidir ahir la reunió del comitè de direcció i posterior reunió del comitè executiu i junta directiva del PPCS, que en aquesta ocasió va tenir lloc a Oropesa, dins de l’aposta de la direcció dels Populars per la itinerància per acostar la gestió i el treball de lorganització a tots els punts de la província de Castelló. De fet, han estat ja més de 250 activitats les que ha dut a terme el PPCS des de la seva renovació, el 8 de juny passat, havent tingut presència a la pràctica totalitat dels 135 municipis que componen el mapa de la província.

En aquest sentit, la presidenta del Partit Popular anuncia que “serem un mur” davant dels “desplantaments” i “oblits injustificats” del Govern central amb els castellonencs en els propers Pressupostos Generals de l’Estat, “i molt ens temem que els pressupostos de la Generalitat Valenciana, quan el tripartit enterri la destral de guerra i es dignin a presentar-los a les Corts i els puguem conèixer, serà més del mateix, ja que la nostra província porta arrossegant sis anys de menyspreu i de promeses que mai arriben, demostrant el veritable ‘castellonerisme’ que té el president Ximo Puig amb la seva terra”. “Els governs d’esquerra ens tindran davant davant cada oblit, cada abús o cada desplantament cap a la província i els castellonencs”, anticipa, i afirma que “ara més que mai estarem al costat dels ciutadans per escoltar-los, estar a el seu costat, defensar-los de sectarismes i injustícies. Perquè una cosa és el que diuen i una altra de molt diferent la que fan, i el que acaben fent, sempre és el que no necessita Castelló”, ha subratllat. I posa l’exemple de “la revisió del sistema de finançament autonòmic”.

Marta Barrachina ha destacat la “unitat i fortalesa” que ara mateix té el Partit Popular de Castelló, i recorda que abans que finalitzi l’any, “haurem renovat gairebé mig centenar d’agrupacions locals, totes per unanimitat fins ara. És la demostració que al PP no importa qui, sinó què podem aportar als nostres veïns, el projecte que tenim per a ells, que sempre és plural, integrador i que busca el progrés de tots”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: