Marta Barrachina: “El despoblament rural es combat amb infraestructures que atreuen inversions. Pedro Sánchez ha desbloquejar la prolongació de l’autovia CV-10 “

“El despoblament rural es combat amb infraestructures productives que permetin atreure inversions capaços de generar ocupació i riquesa en els municipis. Per això és imprescindible que el Govern de l’PSOE de Pedro Sánchez desbloquegi el projecte de prolongació de l’autovia de la Plana perquè arribi fins al límit de la província amb Catalunya i sigui capaç de crear oportunitats que revitalitzin i facin més atractius els municipis que estan a cada costat de l’eix “.

Així ho ha assegurat la presidenta de el Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, en el transcurs de l’comitè de direcció itinerant celebrat en aquesta ocasió a la localitat de la Jana, on ha mantingut una reunió amb els membres de l’agrupació local de l’ PP, liderada pel seu portaveu César Verge. També ha dut a terme una visita a la Salzadella, on s’ha interessat a peu de camp per la campanya de la reconeguda cirera del municipi, acompanyada de l’alcalde Cristóbal Segarra i el president de l’PP local Agustín Folch.

“Els joves necessiten treballar, llocs de treball en els quals poder desenvolupar la formació i l’experiència que han adquirit. I per això calen empreses. Lamentablement, el PSOE només governa per als que no treballen, però no és capaç d’impulsar polítiques des de la Diputació, la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya que facilitin la implantació d’activitats empresarials que demanin mà d’obra. Els castellonencs no volen ajudes, volen treballar. I fins que Pedro Sánchez, Ximo Puig i José Martí acceptin aquest axioma, no hi haurà futur per als municipis de l’interior de Castelló, que seguiran perdent població, i amb ella, part de la identitat i les nostres arrels de la província “, ha subratllat.

Precisament, fins a la Jana i la Salzadella ha portat el Partit Popular de la província de Castelló seva campanya #StopRecortesSocialistas, on els veïns han pogut signar contra la política de retallades dels socialistes, que en el cas d’aquestes dues poblacions té el seu impacte directe en la negativa a la prolongació de l’autovia de la Plana. Cal recordar que el PP va deixar prevista i tancada al gener de 2018 una inversió de 434 milions d’euros gràcies als fons europeus, mitjançant el Pla extraordinari d’Inversions en Carreteres (PIC), que l’Executiu de Pedro Sánchez va bloquejar i va tornar a ficar al calaix tan aviat va arribar a la Moncloa.

CARLOS MAZÓN, FUTUR PRESIDENT

El comitè de direcció també ha servit per posar en valor “el triomf sense pal·liatius” de Carlos Mazón en la votació celebrada divendres passat, 4 de juny, dins de l’procés congressual regional de l’PPCV, “una victòria en la que Castelló ha contribuït decisivament , aportant 993 suports per a l’actual president de la Diputació d’Alacant dels 1.014 emesos “, convertint-se en l’únic candidat a presidir el Partit Popular de la Comunitat Valenciana en proper 3 de juliol. “Una vegada més, els militants de l’PP aposten per la renovació des de la unitat. Castelló ha parlat clar: Carlos Mazón és el president que necessita aquest partit i serà el proper president de la Generalitat Valenciana, perquè els ciutadans d’esta Comunitat ja estan molt cansats de propaganda d’un govern de Ximo Puig, esgotat i sense iniciativa, que promet molt però fa molt poc “, ha subratllat Marta Barrachina.

“Els governs socialistes tenen ara mateix mil i un fronts oberts. Amb la indústria ceràmica, la pesca, l’atenció sanitària, el despoblament rural, la lluita contra la pandèmia, la regeneració de la costa, la reactivació de l’turisme i l’ocupació … i a cap està sent capaç de fer front. Els castellonencs no poden esperar més. El PSOE ha demostrat que està superat i desbordats pels problemes i demandes que afronta la província. El Partit Popular és l’alternativa i està preparat per assumir els reptes, perquè ho hem demostrat en altres ocasions. Som la solució “, ha conclòs la presidenta de el Partit Popular de la província de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: