Marta Barrachina: “El CICU tornarà a Castelló quan el PP governi”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat la recuperació del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) per a la província “quan governem”. El compromís, assumit per la líder provincial, serà un fet en poc més d’un any, quan siguem govern. Perquè el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències és un recurs de vida que mai no va haver de ser desmantellat. Així ho entenem i així ho durà a terme el Partit Popular de la província de Castelló sense cap dubte, perquè va ser el nostre partit el que el va posar en marxa fa 20 anys, amb els fantàstics resultats que ha llençat”.

La presidenta provincial del PPCS assumeix així la petició del Col·legi de Metges de Castelló i el conjunt dels sindicats de la sanitat i les emergències, que s’han mobilitzat des que es va produir l’anunci.

L’anunci formulat per Marta Barrachina arriba només un dia després que Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, tancara aquesta prestació que des de l’any 1998 prestava servei a la província. “El CICU va ser un èxit de tots els castellonencs. Una prestació que va arribar de la mà del Partit Popular per quedar-s’hi però que el PSOE ha decidit tancar. Nosaltres ho recuperarem quan governem, perquè quan hem tingut responsabilitats de gestió ho hem fet i estem convençuts que aquells recursos que donen la vida no poden acabar desmantellats”.

Marta Barrachina ha afirmat “que des de la responsabilitat del govern”, la restitució d’aquest centre d’atenció a les emergències “serà una de les primeres mesures que implementarem”. “I ho farem de la mà d´un president, el nostre líder regional, Carlos Mazón, que ja ha anunciat el seu compromís de garantir a cada província el seu CICU”, explica.

A Castelló, implantat el 1998, “els metges i tècnics que han estat al capdavant d´aquest recurs han salvat vides gràcies a un coneixement mil·limètric d´aquesta província que ha garantit la vida en cas d´accident o emergència”. “La seva tasca, la que vam perdre ahir per imposició del PSOE, tornarà al nostre territori del qual mai no va haver de partir”.

Perquè avui la província de Castelló esdevé l’única de la Comunitat Valenciana sense recurs CICU. “I les nostres polítiques, les que implementarem quan governem, persegueixen tot el contrari: protecció i vida per a una província que no mereix el maltractament imposat per lʻesquerra”

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: