Marta Barrachina aposta per reforçar el turisme amb incentius i baixada d’impostos perquè el sector recuperi la rendibilitat

La presidenta provincial del Partit Popular a la província de Castelló, Marta Barrachina, aposta per reforçar el turisme amb incentius i baixada d’impostos perquè el sector recuperi la rendibilitat. “Hem d’actuar ràpid perquè els problemes que vindran a la tardor i que ja són una realitat, com l’augment generalitzat dels preus, facin el menor dany possible a un sector que està vorejant aquest estiu els nivells previs a la pandèmia a la província de Castelló”, explica Marta Barrachina. De fet, les darreres dades d’ocupació hotelera publicades per l’INE mostren que els establiments hotelers de la província de Castelló van rebre gairebé 140.000 turistes al juny, un 30% més que fa un any i prop dels nivells del 2019. , les pernoctacions van superar la xifra de 400.000 en repuntar un 37% respecte al juny del 2021.

Segons les dades, la presidenta provincial del PP de Castelló afirma que “cal donar resposta a les necessitats d’un sector que genera milers de llocs de treball i riquesa tant en municipis de costa com de l’interior de Castelló”. Per aconseguir-ho, la líder del PP a la província recepta el decàleg de mesures que va presentar el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en la seva visita a Benidorm divendres passat davant de més impostos com la taxa turística que aprova el PSOE . “El turisme s´està convertint aquest estiu en la gran taula de salvació de l´economia de molts municipis de la província de Castelló ja que altres indústries que són locomotores del nostre teixit empresarial, com és el cas la ceràmica, s´estan veient obligades a parar” pels elevats preus del gas”, explica Barrachina.

“El PP sap que cal adoptar mesures que passen per abaixar els impostos a famílies i empreses per intentar esmorteir la pujada de preus i l’increment dels tipus d’interès”, ressalta Barrachina. A més a més, en el cas del turisme, la presidenta provincial del PP de Castelló enumera el decàleg de propostes del PP. “El programa del PP per al sector turístic inclou un PERTE (Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica) de 12.000 milions, rebaixes fiscals al gas i el sector del transport i una moratòria en la devolució de crèdits ICO”, ​​informa Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló explica que les mesures del PP també recullen la necessitat de reprendre l’Imserso amb els diners que es van deixar de fer servir en pandèmia així com l’aprovació i el llançament d’una nova línia d’avals per a autònoms i empreses. Una altra de les necessitats del sector turístic que tampoc no passa per alt el Partit Popular és l’aprovació d’un Pla Renove de suport a l’hostaleria per a maquinària, instal·lacions i equipaments. “El sector turístic necessita un impuls per poder innovar i continuar sent competitiu”, explica Barrachina.

Per acabar, la presidenta provincial del PP de Castelló també apel·la a la necessitat de cuidar el turisme rural des del punt de vista de la formació, de la digitalització i de la promoció de destinacions turístiques d’interior o amb problemes de despoblació.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: