Marta Barrachina aposta per reduir la càrrega fiscal a famílies i empreses davant de la nova pujada de l’IBI que pateixen els vila-realencs

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, aposta per reduir la càrrega fiscal a famílies i empreses davant de la nova pujada de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) que pateixen els vila-realencs. “Els diners on estan millor estan a la butxaca dels ciutadans, cosa en què no coincideix el Govern del PSOE de Vila-real, que ha tornat a pujar el rebut de la contribució als veïns i ja és el tercer increment que pateixen els darrers anys”, indica Barrachina.

“Els ajuntaments on governa el Partit Popular són una mostra d’eficàcia i bona gestió econòmica davant de la pujada d’impostos i la planificació nul·la del PSOE”, subratlla Barrachina. I com a màxim exponent de la càrrega fiscal a què sotmet el PSOE als ciutadans, la presidenta provincial del PP va posar com a exemple Morella, “que és la localitat on més impostos es paguen de tota la Comunitat Valenciana”, afegeix.

La presidenta provincial del PP de Castelló ha analitzat l’actualitat de la ciutat de Vila-real i de la província de Castelló durant la seva participació al programa Estiu a l’Ermita de Teve4. Les dificultats per les quals travessa el sector ceràmic a causa del fort increment del preu del gas han centrat també part de les paraules de la presidenta provincial del PP pel gran impacte que té la indústria a l’economia vila-realenca. “El Partit Popular de Castelló és conscient de la necessitat dʻactivar mesures que ajudin a esmorteir les conseqüències que pateixen les empreses per lʻaugment del preu del gas perquè dʻaixò depenen milers de llocs de treball a Vila-real ia tota la província”, ha subratllat Barrachina.

A més, la presidenta provincial del PP ha mostrat el rebuig total a la mal anomenada taxa turística que ha aprovat el PSOE “perquè realment és un impost més que no revertirà en cap millora per al sector turístic i que pagarem tots els que ens desplacem dins de la Comunitat Valenciana”.

La millora dels serveis sanitaris per recuperar una sanitat de qualitat és un altre dels objectius fonamentals del Partit Popular. “El PSOE no alça la veu per reclamar les millores sanitàries que urgeixen els veïns de la província i els mateixos professionals, no pot ser que les ambulàncies SAMU prestin servei sense metge, perquè llavors no les podem anomenar així, i que el pla assistencial de estiu es presentés a finals de juny i hagi deixat la majoria dels consultoris tancats”, sosté Barrachina. “La manca de planificació i la mala gestió són les senyes d´identitat del PSOE”, lamenta la presidenta provincial del PP de Castelló.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: