Marta Barrachina anuncia que ampliarà la inversió en la Càtedra per a la Investigació Oncològica i l’Esport i que continuarà reivindicant més mamògrafs per a la província de Castelló

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha mostrat el seu suport a la lluita contra el càncer de mama amb la seua participació en la IX Marxa solidària ‘Un Passeig per la Vida Castelló – 2023’ organitzada per la Fundació Le Cadó.

La primera presidenta de la Diputació ha acompanyat a les milers de persones que han respost de manera unànime a la crida de la Fundació Le Cadó este matí a Castelló i ha anunciat que ampliarà la inversió del govern provincial en la Càtedra per a la Investigació Oncològica i l’Esport de l’UJI i que continuarà reivindicant més mamògrafs per a la província.

“Donarem més suport econòmic des de la Diputació a la Càtedra d’Esport i Oncologia que tan bé està funcionant, per això creiem que és necessari augmentar la dotació econòmica alhora que des del govern provincial continuem reivindicant també davant la resta d’administracions més mitjans i inversió amb la posada en marxa de més mamògrafs en la província, perquè la prevenció és crucial”, ha subratllat Marta Barrachina.

La presidenta de la Diputació també ha enaltit l’èxit de convocatòria de la IX Marxa solidària ‘Un Passeig per la Vida Castelló – 2023’ organitzada per la Fundació Le Cadó, amb més de 5.500 samarretes venudes. “El càncer de mama és una malaltia que afecta moltes dones i és imprescindible que des de la Diputació continuem donant suport a la investigació i a organitzacions com la Fundació Le Cadó. Continuarem treballant junts”, ha indicat Marta Barrachina.

“Organitzacions com la Fundació Le Cadó, que treballa incansablement per a fer costat a les dones amb càncer de mama, són un exemple a seguir perquè la seua dedicació i compromís són veritablement inspiradors”, ha afegit Marta Barrachina.

“Hem de conjuminar esforços, invertir en investigació i programes de detecció precoç contra el càncer de mama i treballar per a millorar els mitjans i els recursos tant dels professionals com de les pacients”, ha finalitzat Marta Barrachina.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: