María Vallejo pren possessió com a presidenta del Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha presidit aquest dijous la presa de possessió de María Vallejo Viejo com a presidenta del Consell d’Estudiants després d’imposar-se a les eleccions celebrades el 9 de maig passat en què la representant de l’agrupació Aliança Universitària va guanyar gràcies al suport de 59 vots davant dels 45 obtinguts per la seva adversària, Adela Erades.

A l’acte, que s’ha fet a la sala multimèdia de l’edifici de Rectorat, hi han assistit, a més de la rectora, la secretària general, Esther Algarra, membres de l’equip de govern, el director de l’Escola Politècnica Superior, els degans d’Educació i de Ciències Econòmiques i Empresarials, l’equip de María Vallejo al Consell d’Estudiants, així com familiars i amics.

Navarro, a la seva intervenció, ha agraït el “compromís amb la institució” de la nova presidenta del Consell d’Estudiants i li ha recordat que “qualsevol càrrec institucional comporta la responsabilitat de servei públic”. En aquest sentit, la rectora, ha assegurat que “quan un assumeix un càrrec institucional ha de deixar de banda allò personal i la seva dignitat és la dignitat de tota la institució. Vosaltres representeu la dignitat de tot l’estudiantat”.

Per acabar, Navarro s’ha mostrat convençuda que “ho fareu molt bé, comptes amb un equip fantàstic i t’ajudarem i estarem aquí per a tot el que necessiteu”.

Per la seva banda, Maria Vallejo, després de prendre possessió del seu càrrec s’ha dirigit als presents davant dels quals ha afirmat que “sabem que no han estat temps senzills per a la representació estudiantil a la Universitat d’Alacant, per això assumeixo la tasca de recobrar valors propis d’una funció completament vocacional com la nostra”.

La nova presidenta de l’estudiantat s’ha dirigit al professorat a qui ha sol·licitat “ajuda i compromís per treballar junts i construir un futur millor”; als seus companys els ha dit que “podem sentir-nos orgullosos de la feina feta” i ha destacat la seva capacitat de “consens i d’adopció d’acords”; ia l’equip directiu de la universitat li ha “garantit la màxima col·laboració a través del diàleg i el consens per donar cabuda a la pluralitat i les diferents opinions del col·lectiu estudiantil”

Vallejo també ha presentat, a grans trets, les línies que marcaran el seu mandat de dos anys al capdavant del Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant entre les quals ha destacat reduir el personalisme al Consell d’Estudiants i garantir el control per part de la Assemblea General; adequar l’avaluació dels aprenentatges als temps actuals; representar la Universitat d’Alacant en fòrums autonòmics i nacionals amb una atenció especial a la nova Llei Orgànica del Sistema Universitari; i la transparència al Consell d’Estudiants.

Per finalitzar la intervenció, la nova presidenta del Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant ha presentat l’equip que l’acompanya al capdavant de l’organisme de representació estudiantil:

Secretari general: Ginés Sola García
Vicepresident 1: Eduardo Grande Ruíz
Vicepresident 2: Andreu Miquel Real Basto
Tresorera: Paula Alcaraz Martín
Coordinador general: Miguel Ángel Nicolás Galindo
Vicesecretària d’Igualtat i Afers Socials: Victòria Ferri Hernández
Vicesecretari d’Esports i Universitat Saludable: Eduardo Aracil
Vicesecretari de Mobilitat i Pràctiques Externes: Stepahn Eric Laurens Kreischer
Vicesecretari de Política Universitària: Ricardo Luís Villanueva Cleofas
Vicesecretari d’Infraestructures, Innovació i Tecnologia: Antonio García Gómez
Coordinadora de Cultura. Oci i agenda 2030: Clara Morillas Sánchez
Coordinador de Comunicació, RRSS i Esdeveniments Acadèmics: Francisco Espada Alcaraz
Director de l’Hotel d’Associacions: Juan Carlos Galdámez Martínez
Director del Club de Debat: Guillermo Bernabéu García
Coordinador de la Facultat de Dret: José María Esteve Ronda
Coordinadora de la Facultat de Filosofia i Lletres: Alba del Rey Nieto
Coordinadora de la Facultat de Ciències de la Salut: Isabela Andrea Díaz Rodríguez
Coordinador de la Facultat d’Educació: Darío García-Franco Gómez de Villavedón
Coordinador de la Facultat de Ciències: Adrián Robles
Coordinador de l’Escola Politècnica Superior: Iván Montiel Martínez

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: