María Tormo defensa una remodelació integral de l’avinguda José Ortiz que humanitzi “amb l’opinió dels veïns” una artèria vertebral d’Almassora

La candidata del PP a l’alcaldia d’Almassora, María Tormo, ha defensat la necessitat de remodelar amb caràcter integral l’avinguda José Ortiz de la localitat amb l’objectiu de “humanitzar-la de la mà dels meus veïns”.

Per a l’alcaldable del PP, “sóc conscient que aquesta és una de les artèries principals de la nostra localitat i actualment el seu urbanisme desordenat no garanteix corredors de vianants segurs per als vianants, que siguin accessibles i agradables”.

En aquest sentit, el Maria Tormo planteja “injectar humanitat a aquest traçat, garantir que les propostes que els veïns ens transmeten es tradueixen en decisions reals i garantir la convivència del trànsit rodat i les zones d’estacionament amb voreres àmplies i esplaiades, dotades de zones d’arbrat i jardins, que convidin al passeig”.

Per Tormo, “aquesta és una idea que s’ha de convertir en realitat amb la participació de tot el meu poble”. “Considero que cal apostar per millorar allò que no funciona i treballar de la mà dels meus veïns a les millors solucions als problemes”. “Amb responsabilitat, des de la humilitat, i amb el compromís ferm de servir els meus veïns”.

Uns objectius que María Tormo ja va desgranar aquest dissabte passat a la platja d’Almassora, en la presentació del projecte del multifuncional que ha de garantir als 3.105 residents censats a la costa i als milers de veïns que tenen les segones residències a la platja, “extar amb recursos de servei i benestar”. Per Tormo, “aquest és el principal objectiu de fer un pas en política, servir, ajudar i treballar perquè la vida dels nostres veïns millori”, ha considerat la candidata del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: