María Tormo anuncia la revisió del contracte de neteja per garantir una Almassora neta que generi “residu zero”

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia d’Almassora, María Tormo, ha anunciat la revisió del contracte de neteja que permeti garantir al municipi “la neteja que avui no té”. “Fa anys que reclamem l’examen d’un servei que a totes lluites és limitat i no arriba a atendre totes les necessitats que una població de 27.383 habitants ens presenta”. “El nostre compromís és treballar per resoldre els problemes”, ha declarat la candidata.
Tormo es mostra decidida a “vetllar per tot el meu poble”, perquè “Almassora és el nucli urbà i els seus barris, és platja i Santa Quitèria, els seus polígons i la seva àrea agrícola, tots som importants, perquè tots formem part d’aquest gran municipi. Treballar per aconseguir que mostri la seva millor imatge és el nostre objectiu”.
Cal recordar que el PSOE va imposar una pujada de la taxa d’escombraries només arribar al govern municipal. El 2015 es va pactar amb Compromís un increment del 15% que es va mantenir durant el seu segon mandat en què va pactar amb els dos regidors de Ciutadans, avui trànsfugues.
“El cost més gran del servei que hem pagat de les nostres butxaques no s’ha traduït en una millor atenció per als ciutadans”. “Tenim els carrers bruts, tenim contenidors trencats que no es reparen i l’abandó no només s’acarnissa amb la localitat, s’estén a la resta del terme municipal, a polígons, platja i residencials”, ha declarat Tormo.
El repte és “treballar per resoldre el problema”. “Som conscients que la neteja és un compromís individual, que parteix de la consciència d’un mateix per estendre’s al col·lectiu. Però també som conscients que si hi ha serveis que no atenen les demandes reals, no els podem donar l’esquena, sinó treballar per resoldre’ls”.
Juntament amb aquest compromís María Tormo planeja promoure accions que “aconsegueixin caminar cap a l’objectiu residu zero”, és a dir, “que siguem capaços de reutilitzar les deixalles de manera que aconseguim una societat circular on els residus no existeixin”. “Aquest és el gran repte i volem caminar en aquesta línia per promoure una societat més sostenible i respectuosa amb l´entorn”.
I tot això treballant amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per aconseguir un riu Millars net i un barranc en condicions. Amb polítiques que “assegurin el manteniment anual del camí verd entre la desembocadura i Santa Quitèria”. “Ho farem possible per aconseguir l’Almassora d’allò més bé que ens mereixem”, ha manifestat la candidata.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: