Maria Josep Amigó intervé en la clausura de les Jornades Territorials sobre el macís del Caroig d’Enguera

Informació i Foto: http://www.dival.es

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó ha estat l’encarregada de clausurar les Jornades Territorials sobre el macís del Caroig celebrades a Enguera. Aquestes trobada, sota el títol “El territorio como bien común. Agricultura, ganadería, silvicultura… en el macizo del Caroig”, ha tingut lloc al saló de plens de l’Ajuntament d’Enguera, durant els dies 20 i 21 d’octubre.

Juntament amb la vicepresidenta també han intervingut Óscar Martínez Poquet, alcalde d’Enguera i Pep Aparicio Guadas, membre de l’Institut d’Estudis Territorials el Caroig.

Aquestes jornades formatives han estat plantejades com una investigació sobre les polítiques actives actuals, no sols en l’àmbit local, sinó també a l’àmbit europeu. Una valorització del territori del Caroig (oportunitats i fortaleses, debilitats i amenaces) des de totes les perspectives que caracteritzen el present i el futur d’aquestes comarques i de la ciutadania que viuen en les mateixes; i, finalment, per a la planificació dialògica i participativa de les accions a programar i materialitzar, visibilitzar, reconeixent i posant en valor les iniciatives existents al territori, interrelacionant-les i projectant-les cap al futur, engegant aquelles iniciatives necessàries.

Per aquest motiu la vicepresidenta ha mencionat que “el territori és un bé comú que hem d’aprofitar d’una manera racional i sostenible, i en açò en juguem el futur, totes i tots” i ha conclòs “les institucions han de donar suport a les iniciatives que sorgeixen de la societat en la línia d’avançar cap a un país més just, més sostenible, més nostre”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: