Maria España insta Marco a recuperar els serveis de suport psicològic que el govern municipal ha retallat a la gent gran en plena pandèmia

La regidora de el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló Maria España demana a l’alcaldessa Amparo Marco recuperar urgentment els tallers de suport psicològic, d’assessorament jurídic i fins i tot de teatre destinats a la gent gran que, de cop i volta, el govern municipal socialista els ha tret sense donar-los explicació als usuaris i sense saber si tornaran a impartir-se, tot i que s’havien adaptat a les exigències sanitàries desenvolupant-se de manera on line.

La regidora del PP a la ciutat s’ha fet ressò de les queixes de la gent gran que gaudien d’aquests tallers tan beneficiosos en el seu dia a dia per combatre la solitud de la pandèmia. “Prou malament ho estan passant i als nostres majors com per a retallar-més serveis municipals. Ara més que mai els usuaris d’aquests tallers necessiten un acompanyament que els transmeti seguretat i els ajudi a combatre la soledat i la por davant aquest una situació que no té aspecte d’acabar en el curt termini “, explica Maria Espanya.

I afegeix: “El nostre majors formen part d’un dels col·lectius més perjudicats per aquesta crisi sanitària econòmica i social de la Covid-19. Han hagut de renunciar, per precaució, a l’acompanyament dels seus familiars i dels seus més propers tenint sempre present que el més important és la salut, per això, molts d’ells van trobar un suport fonamental en els tallers que, primer de forma presencial i després de forma telemàtica aconseguien tenir-los ocupats una bona part de el temps. La supressió d’aquests serveis els ha caigut com un gerro d’aigua freda “.

Maria España demana a l’alcaldessa, Amparo Marco, que tingui sensibilitat amb els que pitjor ho estan passant, “amb de el conjunt de la societat en general i particularment amb les persones grans a qui la supressió d’aquests serveis municipals no els ha fet cap bé, sinó més aviat a l’contrari “, apunta.

Espanya destaca els beneficis de tallers com el d’atenció psicològica que tants beneficis reporta als majors com el reforç de la seva autoestima o seguretat en si mateixos.

“Marco els deu a tots els usuaris als qui ha deixat sense aquests serveis una explicació. Si venien funcionant sense problemes, no entenen per que els han suprimit i sobretot els deu el compromís de restablir els cursos i tallers com més aviat millor, posant una data en el calendari “, apunta Espanya ..

Finalment, Maria Espanya demana a l’alcaldessa que atengui i escolti a la gent gran, que en lloc de donar-se tanta propaganda i autobombo en els mitjans presumint d’escolta veïnal, que actuï en conseqüència i torni a oferir els serveis que ha retallat a les persones grans.

denúncia una nova retallada de govern que ni rescata persones ni escolta les necessitats reals dels castellonenc sporque de no sser així no hubera suprimit d’un dia per l’altre les activitats ocupacionals destinades a la gent gran

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: