El PP urgeix la intervenció de Diputació de Castelló per salvar Bejís

El Partit Popular a la Diputació Provincial ha exigit la intervenció de la institució per salvar Bejís. La inspecció a la planta embotelladora que amenaça de tancament si no es realitzen una sèrie de millores que es xifren en 100.000 euros “posa en la corda fluixa la supervivència d’una explotació que és font de vida per a la població”.

Conegut com el poble de l’aigua, Begís està governat pel PSOE. Una alcaldessa que no viu al poble i que des del minut zero ha intentat treure de sobre la gestió pública de la planta embotelladora. El seu objectiu es va complir el 2020 quan va licitar l’explotació per privatitzar-però la garrotada se’l va endur el 2021 quan va haver de declarar desert el plec. Cap empresa s’havia interessat per la planta.

Avui, la realitat sacseja la infraestructura. Una inspecció obliga a realitzar millores perquè qui governa ha abandonat la planta. “I és aquí on la Diputació hauria d’actuar”. El reclama Vicent Sales, portaveu de l’PP a la institució, i recorda que “PSOE i Compromís haurien d’exercir d’ajuntament d’ajuntaments i garantir la supervivència d’aquesta planta. No es tracta de salvar una activitat, es tracta de salvar la vida d’un poble “, assenyala Sales.

El portaveu ha reclamat aquest ajut i ha anunciat iniciatives en aquesta línia. “Haver arribat a aquest punt demostra l’absoluta deixadesa de qui ens governa”. En efecte, el PP ja va advertir fa exactament un any, precisament abans que es declarés l’estat d’alarma per la pandèmia de l’coronavirus, la necessitat d’invertir en Bejís.

Un any després, “Diputació no ha mogut un dit i ara la situació és doblement crítica”. Sales exigeix ​​”inversió, la mateixa que el PP va garantir durant l’etapa de Javier Moliner a l’capdavant de la Diputació”. En efecte, en 2014 es va aprovar una partida per modernitzar la instal·lació i assegurar el futur de la vila. “Avui, amb l’esquerra en el govern, en lloc d’ajudar es dediquen a destruir i asfixiar. I des del Partit Popular no ho permetrem, perquè Bejís mereix l’esforç de lluitar per protegir un patrimoni que és un orgull de la nostra província “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: