Maria España “Els processos participatius de PSOE i Compromís continuen sent un frau a Castelló”

La regidora popular, María Espanya, insta el bipartit a posar en marxa processos de participació ciutadana reals, que no siguin un frau com ho han estat fins ara i que han denunciat els veïns de Crémor, Mestratge i ara el Raval Universitari. “La participació ciutadana del bipartit segueix sent un paperot, només cara a la galeria, però no serveixen per a res més, segueixen enganyant a la ciutadania igual que han enganyat amb els Pressupostos Participatius -que no s’han executat en la seva majoria-, perquè no tenen en compte les seves opinions “.

Espanya: “No pot ser que s’animi a l’Associació de Veïns del Raval Universitari a participar en reunions per millorar el barri i, després, les seves aportacions caiguin en sac trencat. Ha passat amb el pont sobre el Riu Sec que el bipartit ja ha anunciat que construirà amb dos carrils per al trànsit rodat, sense atendre les propostes dels veïns, sense buscar el consens “.

La regidora popular ha fet aquestes declaracions després de reunir-se ahir, al costat del regidor popular, Carlos Feliu, amb la presidenta de l’Associació de Veïns del Raval Universitari, que ha traslladat als populars el seu descontentament i sorpresa davant l’anunci del pont que vol el bipartit i rebutgen els residents del barri.

“PSOE i Compromís tornen a donar l’esquena als veïns. Haurien de treballar pel consens, que tant pregonen i mai posen en pràctica. Si de veritat volen treballar per aquesta ciutat, que comencin per escoltar els castellonencs i que continuïn per tenir en compte les seves opinions per arribar a un consens “.

L’associació rebutja un pont obert al trànsit en una zona residencial que no té problemes d’embussos, que suposarà més sorolls i contaminació i major risc de sinistralitat, amb el perill que al seu voltant hi ha tres camins escolars pels quals transiten menors diàriament .

 

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: