El PP demana al pacte que no confongui Cevisama amb Fitur i aprofiti la fira per exhibir les fortaleses i oportunitats que ofereix Nules

El Partit Popular de Nules ha demanat al pacte que governa la localitat que no confongui Cevisama amb Fitur i aprofiti la llançadora que constitueix el certamen per exhibir les fortaleses i oportunitats de negoci que ofereix Nules. “Només amb un projecte sòlid de ciutat i amb un compromís ferm amb el desenvolupament i el creixement és possible garantir el futur del nostre municipi. I Cevisama és, sense cap dubte, una plataforma única i valuosíssima per fer créixer a la nostra localitat”.

Marta López, regidora del PP a l’Ajuntament de Nules, ha animat els cinc partits que governen Nules a estar presents a la fira ceràmica “no només amb fullets turístics, com el de Nules o el de Mascarell, sinó amb un producte de qualitat que sigui d’interès i serveixi de ganxo per als professionals que aquests dies es mouen per la fira. Som una població amb base agrícola però amb una potent i sòlida indústria ceràmica. No podem perdre aquestes oportunitats “.

“Nules posseeix grans oportunitats de negoci, serveis, connexions i prestacions que només nosaltres podem oferir. Vendre les nostres fortaleses turístiques o l’atractiu de Mascarell a Cevisama poc interès pot despertar entre els que estan buscant implantar una empresa ceràmica o estudien desenvolupar una idea de negoci lligada a aquest sector “, ha explicat López.

Així les coses, des del Grup Municipal del PP conviden al pacte de partits que es va distribuir els despatxos al juny de 2015, “a pensar en clau de negoci, a estudiar les fortaleses i les oportunitats que ofereix la nostra localitat. Perquè són moltes. Només cal ser capaç de creure-hi i de posar en valor perquè qui estudia invertir decideixi portar el seu capital al nostre municipi “. Amb això, “obrirem les portes a nous negocis, en lloc de treballar en el tancament de serveis públics, com lamentablement ha passat amb el tanatori municipal”

 

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: