Manuel Palomar s’acomiada com a rector en el seu últim Consell de Govern

L’últim Consell de Govern de la Universitat d’Alacant de l’any ha estat també l’últim que presideix Manuel Palomar com a rector després de més de vuit anys a l’capdavant de la institució acadèmica.

Palomar ha pres la paraula en l’última intervenció de Consell de Govern per a acomiadar-se de tots els membres de la mateixa i agrair el treball i la col·laboració al llarg dels anys. El rector ha agraït un a un a tots els representants dels diferents col·lectius representats en l’òrgan de govern, vicerectors, representants de el PAS, alumnes i també als degans i director de l’Escola Politècnica Superior.Manuel_Palomar.jpg

En la seva intervenció, Manuel Palomar, ha destacat el diàleg fluid entre tots els representants de la comunitat universitària i en particular ha assenyalat el treball en comú realitzat pels centres i els seus degans “com mai abans s’havia vist a la Universitat d’Alacant”. Abans de finalitzar, el rector ha animat a tots els que continuen “a ajudar a el nou equip de govern perquè pugui prendre el pols de la Universitat d’Alacant amb la col·laboració de tots”.

Abans de la seva intervenció, diferents membres de Consell de Govern han pres la paraula per agrair, tant a Palomar, com a tot l’equip de govern, el seu treball durant aquests vuit anys “tan complicats que van començar amb una crisi econòmica i finalitzen amb una crisi sanitària “.

A la reunió d’aquest dijous també s’ha acomiadat el degà de la Facultat de Dret, Pedro Femenía, que no opta a reelecció en les eleccions que se celebren el proper 21 de desembre. Femenía ha agraït la col·laboració de tot l’equip de govern i de l’gerent amb la Facultat de Dret i ha fet una menció especial a la resta de degans i director de l’Escola Politècnica Superior.

pressupost

El Consell de Govern també ha informat favorablement sobre el projecte de pressupost per a l’any 2021 a què només li resta el tràmit dilluns que ve de el Consell Social, òrgan encarregat de l’aprovació de l’pressupost de la institució acadèmica. L’encarregada de presentar els comptes davant l’òrgan de govern universitari ha estat la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí. Un pressupost que creix un 3,2 per cent respecte a el de 2020 i arriba a una previsió d’ingressos de 212 milions d’euros. Martí ha assenyalat que els comptes que ha presentat deixen marge de maniobra a l’equip de govern entrant per realitzar modificacions pressupostàries al llarg de el curs.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: