L’UJI recupera la presencialitat en les Jornades d’Acollida amb la participació de 594 alumnes en la primera de les sessions

Un total de 594 alumnes han participat en la primera de les sessions de les Jornades d’Acollida que ha organitzat la Universitat Jaume I per a donar a conèixer al nou estudiantat l’estructura i el funcionament de la universitat abans de l’inici del curs acadèmic. L’objectiu és facilitar l’adaptació i la integració de l’estudiantat de nou ingrés en la seua titulació i en la vida universitària. Enguany les jornades tornen a realitzar-se en format presencial al 100% després de dues edicions on la virtualitat ha sigut la protagonista.

Les Jornades d’Acollida han començat amb la sessió dedicada a l’estudiantat dels graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i continuaran demà divendres 9 de setembre per a l’estudiantat dels graus de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i estudiantat d’Infermeria i Psicologia de la Facultat de Ciències de la Salut. L’estudiantat de Medicina assistirà a la Jornada d’Acollida el divendres 30 de setembre abans de l’inici de les seues classes.

Cada jornada és inaugurada pel degà de la Facultat o la directora del centre i, a continuació, s’expliquen aquells aspectes importants de l’UJI i el funcionament de les eines que l’estudiantat necessita conèixer i que utilitzarà en el seu dia a dia. Entre els temes abordats destaquen l’horari, aules, circuits de matrícula, l’agenda electrònica, les beques i ajudes, el calendari acadèmic, el carnet universitari, la formació en llengües i serveis i programes per a l’estudiantat, entre els quals cal remarcar la participació de tutors i tutores del Programa d’Acció Tutorial (PATU).  D’altra banda, des de les vicedireccions i vicedeganats dels graus i professorat de cada grau es donen a conèixer els aspectes específics sobre el grau elegit per l’estudiantat nouvingut. Finalment, es fa una visita al campus i al centre corresponent, on més de 100 estudiants i estudiantes universitàries de forma voluntària fan l’acompanyament.

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: