L’UJI programa cursos d’animació 3D, maneig de drons, plans d’igualtat i «soft skills»

La Universitat Jaume I proposa per a l’últim trimestre de 2022 diverses activitats de formació contínua, destinades a les persones interessades a actualitzar o adquirir coneixements i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. En alguns d’aquests cursos hi ha preus especials per a determinats col·lectius de la comunitat universitària com, per exemple, l’estudiantat o els membres d’AlumniSAUJI Premium.

A la fi de setembre tindrà lloc un curs sobre reanimació cardiopulmonar i habilitats en el suport vital bàsic i desfibril·lació externa automàtica (SVB+DEA), que permetrà als participants obtenir el diploma com a instructor en SVB-DEA (CISVB-DEA) pel Pla Nacional de RCP.

Amb inici l’1 d’octubre, el curs en línia «Disseny i animació 3D amb Maxon Cinema 4D» està dirigit al públic en general que vulga conéixer una eina fàcil d’aprendre i molt potent, i especialment a artistes que desitgen aprendre a modelar, animar i renderitzar per a la creació de contingut 3D en TV, cinema, arquitectura, interiorisme, decoració, disseny gràfic o Internet.

El 3 d’octubre la Universitat Jaume I proposa diversos cursos: la segona edició del curs «Atenció integral al pacient amb compromís vital mitjançant simulació avançada»; un altre sobre «Operacions i manteniment d’aeronaus no tripulades», amb la possibilitat d’obtenir el certificat de pilot d’UAS nivell 1, en categoria OPEN A1/A3, emés per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria; un curs d’«Intel·ligència artificial aplicada als negocis», en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló; i un «Curs intensiu d’elaboració de plans d’igualtat en empresa segons normativa», en modalitat presencial i en streaming, impulsat per ASCER i la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Del 14 d’octubre al 25 de març de 2023, l’UJI ofereix un «Programa en gestió i direcció d’empreses familiars» dirigit a fundadors, pròximes generacions d’emprenedors familiars i membres de famílies empresàries que busquen la permanència i l’èxit de les seues empreses.

Un curs de «Disseny i maquetació d’elements promocionals de màrqueting ceràmic amb InDesign» començarà el 17 d’octubre i, a finals d’aqueix mes, la Universitat Jaume I convoca la primera edició d’un programa formatiu centrat en les denominades soft skills, les habilitats transversals que fan que un professional tinga un millor rendiment i sobretot una millor actitud en el seu treball, capacitats altament demandades en directius i comandaments intermedis, i cada vegada més en qualsevol perfil professional.

Per al mes de novembre està programada la segona edició del curs titulat «UniDiversitat: formació per a l’ocupació i la vida independent de joves amb discapacitat intel·lectual», promogut pel Vicerectorat d’Estudiantat i Vida Saludable i el Vicerectorat d’Estudis i Formació Permanent de l’UJI i per la Unitat de Discapacitat i Diversitat, cofinançat per la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

També al novembre tindrà lloc un curs presencial sobre l’impost de la renda que proporcionarà una formació pràctica a totes aquelles persones que necessiten conéixer i aplicar l’impost sobre la renda de les persones físiques.

Tota la informació sobre cursos de formació contínua està disponible en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa www.fue.uji.es/formacion/cursos i a través de la pàgina web de la Universitat www.uji.es/serveis/ode/propis/fp/.

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: