L’obra teatral Ramona i Cajal. El secret del Museu’ arriba a les 250 funcions al Museu de les Ciències

L’obra teatral ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ celebra demà dissabte 16 de juliol la seva funció número 250. Prop de 13.000 persones han gaudit de l’únic musical científic de l’escena nacional, estrenat el mes d’octubre passat, i que està inclòs a l’entrada general del Museu de les Ciències. El musical se celebra dimarts, dijous i diumenges: 11.30 hi 13.00 hi els dissabtes: 17.00 hi 18.30 hores.

Aquesta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d’Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic del Màster, al capdavant de la producció.

A través d’una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, els protagonistes de ‘Ramona i Cajal’ coneixen les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diferents amb objectes del museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i se sorprenen en escoltar Einstein també rapejar sobre els secrets de lespai i del temps. L’espectacle se celebra al Teatre de la Ciència i el públic pot reservar sessió al punt info de la primera planta del Museu.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: