L’IVF rep ofertes de 3 licitadors per oferir el servei de consultoria en relació amb l’estadi Rico Pérez

L’Institut Valencià de Finances (IVF) ha rebut un total de 3 ofertes en el marc del concurs convocat el passat 18 d’octubre per a la selecció del servei de consultoria en relació amb l’explotació i la gestió de l’estat de futbol Rico Pérez d’Alacant, tal com ha anunciat el director general d‟aquest organisme, Manuel Illueca.

“El nostre objectiu -ha destacat Illueca- és transformar aquest immoble, propietat de la Generalitat, en un espai multiusos del qual puguin gaudir tots els alacantins i alhora solucionar les mancances en matèria de manteniment i conservació que pateixen aquestes instal·lacions, actualment infrautilitzades”.

“Cal conèixer les diferents possibilitats que pot tenir aquest espai i la parcel·la on s’ubica, i per això hem licitat, mitjançant un procediment obert, un servei d’assessorament especialitzat que ens pugui donar aquestes respostes, amb l’objectiu final de trobar un model de negoci que permeti obtenir rendibilitat econòmica i social d’aquest espai, en benefici de tots els alacantins i les alacantines”, ha continuat el director general.

La licitació publicada el passat 18 d’octubre, el valor estimat de contractació del qual és d’uns 70.000 euros + IVA, té com a finalitat obtenir un informe a partir del qual s’escometrà un nou projecte d’espai multiusos en aquestes instal·lacions.

Aquest informe haurà de contemplar necessàriament una anàlisi urbanística de limmoble i les zones adjacents, així com un projecte de viabilitat econòmica i el nou model de negoci proposat per a aquest espai.

Com ha destacat el director general, “és important que també es contempli la manera de fer compatible els nous usos culturals i de lleure en aquest espai amb l’ús com a estadi esportiu per a l’Hèrcules, perquè volem que l’Hèrcules segueixi jugant en aquest camp i això ha de ser compatible amb la resta dels usos”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: