L’aeroport de Castelló bat el rècord anual d’operacions dos mesos abans del tancament de l’exercici 2022

L’aeroport de Castelló ha aconseguit el millor registre històric anual d’operacions quan falten dos mesos per al tancament de l’exercici de 2022.

Així ho ha avançat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, que ha detallat que amb data 2 de novembre es comptabilitzen 7.766 moviments d’aeronaus. Això suposa que, sense haver completat encara l’any, l’aeroport ha batut el rècord anual d’operacions i ha superat les 7.750 operacions de tot el 2020.

Torró ha manifestat que aquesta xifra “evidencia l´impuls de l´aeroport en aquells àmbits que generen moviments d´aeronaus, com són el trànsit comercial, l´estacionament i manteniment d´avions il´activitat de les escoles de vol”.

D’altra banda, la consellera ha assenyalat que a l’octubre s’ha aconseguit el nombre de persones passatgeres més alt aquest mes a la trajectòria de l’aeroport, amb un total de 14.955. Aquesta xifra gairebé duplica l’obtinguda el mateix mes del 2019, última anualitat prèvia a la pandèmia. A més, en els deu mesos del 2022 que van de gener a octubre es comptabilitzen un total de 127.226 viatgers.

Torró ha ressenyat que s’ha aconseguit equilibrar i desestacionalitzar el trànsit comercial al llarg de l’exercici, gràcies a l’operació de rutes de caràcter anual. En aquest sentit, ha incidit en la posada en marxa recent de les noves connexions a Dublín i Madrid, que s’han sumat a les ja existents.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: