L’IVC selecciona els quatre autors per al V Laboratori Insula Dramataria Josep Lluís Sirera

L’Institut Valencià de Cultura ha seleccionat els quatre autors que formaran part del V Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera 2022.

Es tracta d’Iria Márquez, Carles Alberola, Paz Palau i Sergio Serrano. La convocatòria d’enguany del Laboratori ha rebut 50 projectes, la qual cosa suposa un rècord de participació respecte d’anys anteriors.

Tots els projectes tenien vinculació amb el tema inicial proposat per a aquesta cinquena edició del Laboratori: realitat/desig.

Els quatre autors seleccionats treballaran de manera individual i conjunta al llarg de tot l’any, coordinats pel dramaturg Paco Zarzoso i amb la tutoria externa del prestigiós autor teatral alemany Roland Schimmelpfennig.

El desembre de 2022 es realitzarà la lectura dramatitzada dels quatre textos al teatre Rialto de València i posteriorment seran editats, com en anys anteriors, per l’Institut Valencià de Cultura.

Per les quatre edicions anteriors del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera ja han passat 21 autores i autors. Aquesta cinquena edició implica la consolidació d’un projecte que, conjuntament amb les produccions escèniques pròpies, el Torneig de Dramatúrgia Valenciana i les produccions de ficció sonora, suposen un suport important a la dramatúrgia viva valenciana per part de la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’IVC.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: