L’Ivaspe clou el curs d’escala bàsica per a 160 agents de Policia Local d’Alacant i València

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències ha defensat aquest divendres “la formació com a element clau per a un model de policia local de proximitat i que sigui capaç de prestar un servei de qualitat a la ciutadania”.

Ángel, que ha assistit a la cloenda de la 55a edició del Curs d’Escala Bàsica de Policia Local que han completat 160 futurs agents de les províncies d’Alacant i València, ha subratllat que “gràcies al lliurament i nivell d’especialització del cos de Policia Local seguim avançant cap a la consolidació d‟un model de ciutat transformadora i sostenible”.

L’itinerari formatiu que ha realitzat la 55a promoció, composta per 120 homes i 40 dones, va començar el mes de gener passat. Aquest curs impartit a la seu de l’Ivaspe a Alacant, els ha permès formar-se en àrees com la jurídica, policia judicial, trànsit, policia científica, tàctica policial, psicologia, comunicació i emergències.

D’aquesta manera, segons ha explicat el responsable de Seguretat i Emergències, “els agents s’incorporen a un cos altament valorat per la nostra societat, gràcies a la proximitat, i el coneixement del territori i les problemàtiques”.

José María Ángel, que ha participat a l’acte de lliurament de diplomes, ha destacat el servei que exerceixen les persones premiades i la seva contribució a la millora de la qualitat de vida de la nostra ciutadania.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: