L’IVAJ participa aquest estiu als festivals de música de la Comunitat per promoure i fomentar l’oci i el temps lliure preventiu i saludable

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) participarà aquest estiu als festivals de música de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de promoure i fomentar l’oci i el temps lliure preventiu i saludable entre el públic jove assistent.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat la importància de potenciar activitats saludables i, per això, des del programa Carnet Jove es considera convenient “la seva promoció i difusió als festivals d’estiu on participen una gran quantitat de joves, contribuint a facilitar una àmplia oferta de serveis de lleure responsable que redundarà, sens dubte, en benefici del públic jove”.

La col·laboració en aquesta iniciativa de Carnet Jove IVAJ i l’associació Calcsicova (Coordinadora d’Associacions de VIH i Sida de la Comunitat Valenciana) permet unir esforços i recursos per sensibilitzar, informar i atendre sobre salut sexual i altres temes d’interès per a la gent jove que va als festivals”, ha explicat Jesús Martí.

L’IVAJ estarà present al costat de Calcsicova en un estand on informaran i repartiran marxandatge en col·laboració amb altres institucions, organismes i entitats, com Turisme Comunitat Valenciana i els Punts Violeta, tant de la Generalitat com dels ajuntaments que els promouen en esdeveniments musicals, per a informar, prevenir i atendre sobre diferents temes en matèria de salut, així com per conscienciar contra la violència masclista.

Calendari de festivals

El calendari de participació es va iniciar al Zevra Festival celebrat a Cullera entre el 22 i el 25 de juliol.

Carnet Jove serà present aquest cap de setmana al Low Festival de Benidorm. Seguirà Llegendes del Rock de Villena, del 3 al 6 d’agost; Medusa Festival, a Cullera del 10 al 15 d’agost; Festival RaboLagartija a Villena de l’11 al 13 d’agost i Rototom Sunsplash a Benicàssim del 16 al 22 d’agost.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: