L’IVAJ obre el termini per inscriure’s als camps de voluntariat juvenil que se celebraran aquest estiu a la Comunitat Valenciana

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) obre aquest dimarts el termini per inscriure’s als camps de voluntariat juvenil ‘Viu la Solidaritat’ per a l’estiu 2022, adreçats a joves amb edats compreses entre els 15 i els 30 anys.

L’oferta de camps per a aquest estiu inclou deu projectes que es desenvoluparan a Viver, Xàtiva, Biar, Millares, Alcossebre, Benicàssim, Chera ia Teulada-Moraira.

Els camps de voluntariat juvenil són activitats juvenils on un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada al desenvolupament d’un projecte de treball amb contingut d’interès social a favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació, culturals, activitats formatives, etc., amb lobjectiu de fomentar valors de convivència, tolerància, participació, solidaritat i aprenentatge intercultural.

Projectes ‘Viu la Solidaritat’

Amb la finalitat de facilitar a les persones joves la possibilitat de participar en accions voluntàries que els permetin desenvolupar el seu compromís amb la societat, l’IVAJ ha convocat per a aquest estiu 250 places als camps de voluntariat juvenil per dur a terme activitats dirigides a desenvolupar projectes socials de diferents modalitats.

‘Viu la Solidaritat’ inclou per a aquest estiu un total de 10 projectes. Dos per a joves de 15 a 17 anys: ‘La costa del castell’ a Xàtiva, del 4 al 17 juliol i ‘El Prado’ a Viver, del 15 al 29 de juliol.

Per a majors, de 18 a 30 anys, són vuit les propostes: ‘Anímate’, del 17 al 31 de juliol a l’alberg juvenil de Biar; ‘Petites Il·lusions’, del 31 de juliol al 14 d’agost a Benicàssim; ‘Diverteix-te I’, a Alcossebre, del 3 al 17 de juliol al campament Jaume I d’Alcossebre i ‘Diverteix-te II’, del 16 al 30 de juliol a l’alberg La Marina de Teulada-Moraira.

També s’ofereixen els projectes ‘Compartint vides’ del 18 al 31 de juliol a Xàtiva; ‘El Prado II’ a Viver del 31 de juliol al 14 d’agost; ‘Parc Natural Chera-Sot de Chera’ del 15 al 29 de juliol i, finalment, el camp ‘Castillet de Millars’ del 18 al 31 de juliol.

En els camps de voluntariat juvenil organitzats a la Comunitat Valenciana s’inclouen els serveis d’allotjament, alimentació en règim de pensió completa, formació necessària per al desenvolupament correcte del projecte tècnic i un programa d’oci educatiu amb activitats d’animació i de tipus cultural desenvoluparan durant el torn, així com assegurança d’accident i de responsabilitat civil.

Les inscripcions es realitzaran exclusivament ‘online’ a través de la pàgina web (consulteu aquí) a partir de les 9.00 hores del dia 3 de maig i fins al dia 20 de maig de 2022. Durant aquest període no es podrà ocupar més d’una plaça . Passat aquest període, si hi ha places disponibles, les persones interessades podran inscriure’s en una altra activitat. La relació de places i projectes també es poden consultar a la pàgina web.

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: