L’IVAJ millora la seguretat i accessibilitat de les seves instal·lacions juvenils

El director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha visitat el campament Jaume I d’Alcossebre i l’alberg Argentina de Benicàssim, davant la represa de les activitats de lleure educatiu a la Comunitat Valenciana i el llançament de el programa d’oferta concertada per a activitats de lleure educatiu ‘Viu l’Estiu’ 2021.

El director de l’IVAJ ha afirmat que la visita s’emmarca en “les accions de millora de la seguretat i l’accessibilitat als albergs que ja estan oberts per a procurar un lleure educatiu segur”.

Concretament, a l’alberg Argentina de Benicàssim s’han instal·lat mesuradors de CO2 per a les sales comunes per mantenir una adequada ventilació així com mesuradors de temperatura a l’entrada.

Així mateix, s’ha procedit a la instal·lació per primer cop d’un sistema visual de senyals que permet comunicar des d’una situació de perill fins a l’inici d’una activitat, i que també arriba a través de el telèfon mòbil a les persones que es trobin a l’alberg .

Martí ha destacat l’esforç per disposar d’albergs juvenils segurs i accessibles que segueixen les recomanacions i realitzen adaptacions per “millorar el seu gaudi” per part de grups de joves.

Els albergs La Marina a Moraira-Teulada; Argentina, a Benicàssim, i Mar i Vent, a Piles, romanen oberts amb aforament limitat. Les reserves es realitzen només per telèfon a través de la central de reserves, en el 961 607 642, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: