L’IVAJ Inicia el camp de voluntariat ‘Diviertete’ al campament Jaume I d’Alcossebre

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) inicia el camp de voluntariat ‘Diverteix-te I’ al campament Jaume I de l’IVAJ a Alcossebre, amb un total de 20 jóvens de la Comunitat Valenciana disposats a realitzar el seu voluntariat, de el 4 a el 18 de juliol .

El camp ‘Diverteix-te I’ de treball amb la infància, està inclòs en la programació de Viu la Solidaritat i té com a objectiu realitzar activitats lúdiques i socioeducatives per a 20 nenes i nens, entre els 9 i els 12 anys, en risc d’exclusió social.

El voluntariat consisteix en la convivència, cura i assistència dels nens i nenes, així com en el desenvolupament d’activitats d’oci i temps lliure i, concretament, l’execució d’activitats lúdiques per als diferents grups amb activitats educatives i garantint la seva seguretat, així com a

les seves necessitats

Els primers dies els i les voluntàries reben formació sobre l’acollida de participants, així com sobre la programació per a l’activitat.

A continuació, el grup voluntari conviurà amb els nens i nenes durant 24 hores a el dia, atenent totes les demandes que puguin tenir, sempre supervisat i orientat per un equip de monitors i monitores

També està prevista la realització d’excursions, visites, tallers i activitats formatives, d’animació, vetllades nocturnes, dinàmiques de grup, activitats esportives i jocs.

Aquest camp, organitzat amb la col·laboració de la Direcció eneral d’Infància, brinda l’oportunitat per passar unes vacances diferents, solidàries i creatives.

L’IVAJ ha organitzat aquest estiu tres camps de treball amb la infància. Dues edicions de ‘Diverteix’, la segona a l’alberg de Moraira, de l’1 a l’15 d’agost, i ‘Anima’t’ a Alcossebre, de l’18 a l’27 de juliol.

Els camps de voluntariat juvenil són un tipus d’activitats en què un grup de joves es comprometen voluntàriament per dur a terme un projecte amb contingut social en favor de la comunitat., Tot això, combinat amb activitats d’animació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: