L’IVAJ dóna suport al Servei Voluntari Europeu i organitza un curs Erasmus + a l’arribada a Benicàssim

Informació i Foto: http://www.gva.es

Un total de 30 joves procedents d’Eslovàquia, Romania, Itàlia, Àustria, Portugal, Alemanya, Polònia, Hongria, Regne Unit, Ucraïna, Federació Russa, Dinamarca, França, Grècia i Bulgària, que realitzaran el seu Servei Voluntari Europeu a diferents organitzacions de la Comunitat Valenciana i Múrcia participen en el curs de formació “Erasmus + a l’arribada, que es desenvolupa del 6 a l’11 de novembre a l’alberg Argentina de Benicàssim.

A més de formació lingüística, es realitzaran tallers perquè els / les participants coneguin aspectes pràctics de la vida a Espanya i del Servei Voluntari Europeu (drets i deures, Youthpass, entre d’altres i es treballaran temes com la interculturalitat i la resolució de conflictes. Els diversos tallers, activitats i dinàmiques previstes s’adaptaran a les característiques dels participants, per a facilitar el diàleg i la comunicació.

Els voluntaris i voluntàries coneixeran experiències pràctiques d’altres persones que ja han viscut el SVE, i realitzaran una activitat de visibilitat a València, amb la finalitat de donar a conèixer el Programa Erasmus +, especialment entre els joves.

El curs està organitzat per l’Agència Nacional Espanyola de Joventut del Programa Erasmus +, de la qual forma part l’Institut Valencià de la Joventut. Aquesta activitat forma part del cicle de Formació i Avaluació del SVE, dissenyat per la Comissió i del que són responsables les agències nacionals o els centres SALT regionals als països del programa i en els països veïns associats.

Aquest cicle de Formació i Avaluació (CFE) també facilita el contacte entre persones voluntàries, organitzacions participants i agències nacionals o centres SALT. Complementa altre tipus de suport continu ofert per les organitzacions d’enviament, acollida i coordinadores, abans i durant el període de servei.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: