L’Ivace subvencionarà les millores de cinc àrees industrials de l’Alcora, Agullent i Benejúzar amb 888.000 euros

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, millorarà i modernitzarà cinc àrees industrials dels municipis de l’Alcora, Agullent i Benejúzar.

En concret, es beneficiaran els polígons Foies Ferraes (197.222,8 euros), Torreta (197.222,8 euros) i Santa (175.508,18 euros) de l’Alcora, IP2, IP4-A, IP5, IP6, IP7 i IP8 d’Agullent (197.222,8 euros) i La Cerámica (120.901,52 euros) de Benejúzar.

Aquestes actuacions de millora es duran a terme després de l’ampliació del pressupost del programa d’ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec al pressupost de l’exercici 2022 en 888.074,32 euros, motivada per l’admissió dels recursos presentats per les localitats de l’Alcora, Agullent i Benejússer en ser-los denegades les subvencions.

D’aquesta manera, el pressupost total de la convocatòria ascendeix a un total de 38.308.074,32 euros tal com recull la resolució publicada en el DOGV que entra en vigor aquest dimecres, 3 d’agost.

Principals actuacions

Entre les actuacions que subvencionarà l’Ivace amb una intensitat del 98,6 % es troba l’obra civil per a la portada d’energia elèctrica, gas, fibra òptica, telecomunicacions i aigua, la millora de l’enllumenat públic, de la senyalització horitzontal i/o vertical de trànsit, de les zones verdes i en el subministrament d’aigua, bruta i potable i/o augment de cabal i pressió.

També destaca l’obra civil per a la implantació de fibra òptica i altres serveis i la implantació de vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local i de serveis contra incendis.

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: