L’Ivace propicia la trobada de companyies de dansa de la Comunitat amb representants de festivals internacionals destacats

L’Institut Valencià de Competititivitat Empresarial (Ivace) ha organitzat una missió inversa de representants de companyies i festivals de dansa internacionals per propiciar el contacte amb companyies de dansa de la Comunitat Valenciana a València.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha inaugurat la trobada organitzada per l’Associació Valenciana d’empreses de Dansa amb la col·laboració de l’Ivace i el Festival Dansa València en què han estat presents els i les representants de 8 companyies i festivals de dansa convidats.

Parra ha destacat el suport que manté la Conselleria d’Economia Sostenible a la internacionalització de les indústries culturals i les arts escèniques de la Comunitat Valenciana, “com una via de facilitar noves oportunitats de negoci a través de la generació de contactes amb importants programadors internacionals” .

“Volem que el sector cultural pugui obrir fronteres, donar-se a conèixer fora de la Comunitat Valenciana i continuar creant riquesa i amb això, ocupació de qualitat, que és un dels nostres objectius fonamentals”, ha indicat.

En aquesta ocasió, l’Ivace ha convidat 8 representants de companyies i festivals internacionals que mantindran trobades amb almenys 15 companyies valencianes de dansa.

En concret, hi participen representants de la Fundació Serralves (Port), del Festival Linha de Fuga (Lisboa), del Dublin Dance Festival (Dublín), Tanzcompagnie Gieben (Frankfurt), The Youimen Festival (Tànger), Bidop-Citerne-Maqamat (Lió) ), Alkantara (Lisboa) i Espaces Culturels Villefranchois (Toulouse).

Les persones que integren la missió participaran en una ronda de trobades personalitzades amb les companyies de dansa valencianes que se celebrarà aquest divendres al claustre del Centre de Cultura del Carme. A més, es podrà gaudir d’alguns dels espectacles inclosos al Festival Dansa València.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: