El PPCS exigeix a Diputació l’asfaltat de 400 metres de la carretera de Cedraman per no aïllar una pedania “que també existeix”

Cedramán és una pedania de Castell de Villamalefa en què viuen “veïns que mereixen el mateix tracte que aquells ciutadans que han optat per la ciutat”. Així ho ha considerat el diputat provincial del PPCS i portaveu del Grup Parlamentari del PP a la Diputació, Salvador Aguilella, que s’ha traslladat fins a Castillo de Villamalefa per entrevistar-se amb el seu alcalde, Diego Gallén, “i atendre totes les necessitats d’un poble i una pedania que mereixen totes les oportunitats i els serveis que qualsevol altra localitat de la nostra província”.

Una de les demandes principals de l’alcalde és l’arranjament d’un tram de la CV-176, carretera que travessa aquest petit nucli poblacional i que són els únics que queden per pavimentar. Quatre-cents metres, aproximadament, “que es troben en un estat molt precari, que s’han reparat amb pegats, però que fruit de l’ús dels veïns s’ha degradat a un punt que urgeix una inversió”.

Els darrers 400 metres, afirma l’alcalde. Perquè el 2019 es va arreglar i asfaltar el pont i l’accés des de la CV-175, al que va continuar, el 2020, la millora de quatre quilòmetres de l’accés per la CV-190. “Només queden 400 metres d’una carretera que travessa la pedania i demanem que ens arreglin”.

Ho prega l’alcalde de Castell de Villamalefa per “donar el millor servei i qualitat de vida als veïns de Cedramán, que també mereixen gaudir de carreteres en bon estat de pavimentació”. “Pot semblar molt poc per a la Diputació, però pels nostres ciutadans és molt”.

I és per això que Salvador Aguilella, en qualitat de portaveu a la Diputació, reclama “el focus i la inversió per a aquests ciutadans”. “No podem generar diferències entre els veïns que paguen els mateixos impostos. No hem d’abandonar l’interior i aïllar pedanies, que com el cas de Cedraman tenen vida i volen continuar tenint-la”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: