L’Ivace aprova nous plecs per a la comercialització de sòl industrial a Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, ha publicat aquest dimarts, 18 de juliol, el concurs que regeix els nous plecs per a la comercialització de sòl industrial disponible als parcs empresarials de l’Ivace a Nou Tollo d’Utiel, L’Espartal III de Xixona i El Campaner d’Alcalà de Xivert.

Contemplen diferents modalitats per a l’adquisició de sòl industrial de qualitat com són la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície.

Es tracta d’atractives condicions en què se segueixen mantenint preus competitius amb la finalitat de facilitar i ajudar empreses, pimes i persones treballadores autònomes a l’adquisició de sòl industrial per a la posada en marxa dels seus projectes, contribuint així a la generació d’ocupació ia l’atracció d’inversions.

D’aquesta manera, els preus establerts al plec són 44 euros/metres quadrats al Campaner, 44 euros/metres quadrats a Nuevo Tollo i 36 euros/metres quadrats a L’Espartal III.

Criteris adjudicació

Tal com recull el DOGV, les sol·licituds presentades per a l’adquisició de sòl industrial seran objecte de valoració en concurrència competitiva i la forma d’adjudicació serà mitjançant el concurs que s’acaba de publicar.

Entre els criteris per avaluar-les es valorarà el nombre de llocs de treball nous, el manteniment d’ocupació, la integració de personal treballador amb diversitat funcional o un altre que contempli la legislació en matèria de protecció social, així com la creació d’ocupació d’empreses d’economia. solidària, comerç just, cooperatives i associacions de caràcter social.

També es tindrà en compte que l’empresa s’hagi de desplaçar del nucli de població del municipi, la inversió del projecte industrial i en R+D+i i la prestació de serveis complementaris que afavoreixin la resta d’empreses instal·lades al parc empresarial.

Sol·licituds

El calendari per presentar les sol·licituds consta d’un total de cinc terminis. El primer abasta des del 19 de juliol del 2023 fins al 4 d’agost del 2023; el segon del 7 d’agost del 2023 fins al 3 de novembre del 2023, el tercer inclou des del 6 de novembre del 2023 fins al 12 de gener del 2024.

El quart termini per presentar les sol·licituds abasta des del dia 15 de gener del 2024 fins al 29 de març del 2024 i el cinquè termini serà de l’1 d’abril del 2024 fins al 3 de juny del 2024.

Ivace Parques Empresariales, a través de la seva pàgina web actualitzarà la informació sobre la disponibilitat de les parcel·les objecte del present plec de manera que es pugui conèixer la disposició de sòl industrial en cadascun dels terminis de recepció de sol·licituds establerts.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud al registre general de l’Ivace (Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, Torre 2, Carrer de la Democràcia, 77), o als ajuntaments dels municipis d’Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert.

La informació sobre els plecs que regeixen el concurs per a la comercialització es troba disponible a la web i també es poden realitzar consultes al telèfon 96 120 96 26 ia través del correu promocion.ivace@ivace.gva.es.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: