L’Institut Valencià de Cultura tanca la temporada al Teatre Arniches d’Alacant amb un concert de Xavi Sarrià

L’Institut Valencià de Cultura posa el colofó ​​a la temporada 2020/2021 al Teatre Arniches d’Alacant amb el concert de Xavi Sarrià el dissabte 19 de juny a les 20:00 hores.

El Teatre Arniches acomiada la temporada amb una activitat en col·laboració amb La Cívica Escola Valenciana. “Tanquem un any teatral complicat, al ens hem hagut d’anar adaptant a la situació en cada moment. El concert de Xavi Sarrià és un homenatge a les festes de Fogueres, que s’haguessin celebrat en aquestes dates. Fes Foc és una manera de acomiadar la temporada d’una manera festiu i segur “, ha dit la delegada de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo.

L’escriptor, compositor i músic procedent de Barcelona, ​​Xavi Sarrià, arriba a Alacant amb “No s’apaguen els estreles”, un concert que neix de l’enorme acollida a la cançó homònima, que ha estat BSO de la pel·lícula ‘La Mort de Guillem ‘. Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del nostre país. Un sospir d’esperança per enfrontar el temps actual. Sarrià proposa un viatge pel seu repertori més emotiu per a delit d’un públic fidel, que ja ha esgotat les localitats.

Xavi Sarrià va decidir començar la seva carrera en solitari després d’haver format part de l’popular grup Obrint Pas, amb el qual va gravar un total de set discos, i debuta en solitari amb el seu treball ” Amb l’esperança entre els dents ”, on la capacitat per emocionar amb la seva potent personalitat segueix intacta. Ara arriba a Alacant per oferir un concert que reivindica la vitalitat de la nostra música i cultura, així com la capacitat de la nostra gent de superar totes les adversitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: