L’Institut Valencià de Cultura celebra el taller d’escriptura de guió ‘Sources 2’

L’Institut Valencià de Cultura ha realitzat aquesta setmana el taller d’escriptura de guió ‘Sources 2’, un programa de formació avançada per als professionals del cine europeu que treballen en el camp de l’escriptura i el desenvolupament de guions.

Aquest dilluns va començar la primera jornada del taller, que conclourà aquest dimarts i en la qual el guionista i consultor internacional de guions, Gualberto Ferrari, orienta els participants seleccionats en el procés de desenvolupament i escriptura de guió.

Els seleccionats d’aquesta edició han sigut: Antonio Savinelli amb ‘La locura de amarte’; Enrique Buleo amb ‘Sainetes del más allá’; Óscar Chirivella Castellano amb ‘Esta fiera condición’; Gerardo León Peris amb ‘Quizás el próximo verano (todo sea diferente)’; Samuel del Amor amb ‘Pasos’ i Gabi Ochoa Peris amb ‘Nena’.

El tutor de ‘Sources 2’, de manera personalitzada, proporciona comentaris professionals, idees, suggeriments i consells pràctics sobre el desenvolupament d’un projecte de pel·lícula i ho relaciona amb el procés de narració i escriptura.

El curs va dirigit a guionistes o equips d’escriptores i escriptors, directores i directors, o productores i productors amb residència al territori valencià, que tinguen un projecte de llargmetratge en procés. A les sessions poden assistir un màxim de tres participants d’un mateix projecte.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: