L’Institut Gil-Albert organitza per primera vegada actes línia, al voltant del Covid i a l’exposició d’Aurelio Ayela

L’Institut de Cultura Juan Gil-Albert presentarà aquesta setmana per primera vegada dos actes línia que es podran seguir en directe a través de les seves xarxes socials. Els dies 25 i 26 de febrer, respectivament, tindran lloc una conferència que abordarà la Covid des àmbit jurídic i una trobada artístic al voltant de l’exposició d’Aurelio Ayela.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “en aquestes circumstàncies de restriccions per COVID s’ha decidit fer per primera vegada fer aquestes dues xerrades telemàtiques per facilitar la participació i promoure aquestes interessants propostes culturals amb les que vam iniciar el cicle de conferències i col·loquis de 2021 de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert “.

Dijous s’abordarà la problemàtica legal i constitucional de el Dret Internacional en contrast amb el Dret Constitucional espanyol. Antonio Llopis, sotsdirector de l’Àrea Jurídica de el Departament de Ciències Jurídiques i Socials “Rafael Altamira” de l’IAC guiarà l’acte que comptarà amb els especialistes Carmen Antón Guardiola, professora de l’Àrea de Dret Internacional Públic i Relacions Institucionals i José Chofre Sirvent, professor de l’Àrea de Dret Constitucional, ambdós de la Universitat d’Alacant.

Antón Guardiola analitzarà la tasca de l’OMS davant la pandèmia en el marc de l’aplicació de l’Reglament Sanitari Internacional de 2005, per seguidament abordar els possibles efectes en un escenari de relacions econòmiques internacionals. Així mateix, Chofre Sirvent abordarà la Constitució davant els desafiaments de la crisi sanitària i les seves limitades possibilitats de fer front als mateixos amb suficients garanties d’èxit.

D’altra banda, Miquel González, director de el Departament d’Art de l’IAC, presentarà divendres la trobada entre Aurelio Ayela i Natalia Molins, artista i comissari de l’exposició ‘Bri (c) ks’ que es clausura aquesta mateixa setmana. Els protagonistes de el projecte seleccionat en el IV Concurs Art a la Casa Bardín, conversaran sobre la mostra de l’autor alacantí.

Sengles propostes tindran lloc a les 12:00 hores a través de Facebook, Twitter i el canal de YouTube de la Diputació d’Alacant.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: