L’increment de turistes internacionals deixa una despesa total fins a setembre de 6.937.000 d’euros

Informació i Foto: http://www.gva.es

La despesa dels turistes internacionals a la Comunitat Valenciana ha arribat als 6.937,3 milions d’euros fins a setembre, xifra que s’incrementa en un 16,8% a la registrada en el mateix període de 2016.

Segons les xifres de l’enquesta de despesa turística Egatur que publica l’Institut Nacional d’Estadística (INE), fins al setembre el major volum de despesa el van realitzar els turistes britànics, amb un total de 1.983,6 milions d’euros, seguit pels francesos que desemborsar 911 milions d’euros i els nòrdics amb 698 milions.

Pel que fa a les variacions interanuals, destaca l’increment registrat pels turistes britànics, que augmenta un 15,4% respecte al mateix període de 2016; la despesa realitzada per turistes francesos s’incrementa un 6,6%. A més, els turistes nòrdics han incrementat la despesa en un 16,2% en aquest període, i Holanda també ha incrementat la despesa en un 16,2%.

A aquest increment de la despesa del turista internacional que visita la Comunitat Valenciana cal afegir l’increment del nombre d’arribades de turistes estrangers. Així, les dades d’enquesta nacional Frontur que es va publicar fa uns dies mostra que la Comunitat Valenciana ha sigut el destí principal de 7,2 milions de turistes internacionals, el que representa un 16,5% més que en el mateix període de 2016.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquestes xifres com “motivadores, ja que mostren un avanç important en l’increment de la rendibilitat de l’activitat turística, un dels objectius prioritaris de la política turística del Consell”.

Francesc Colomer ha recordat que “un dels objectius de l’Agència Valenciana del Turisme és treballar amb els mercats emissors i amb els segments de demanda per visitar el nostre destí durant tot l’any i incrementin la despesa en el nostre destí”.

Dades del mes de setembre

Pel que fa a la despesa realitzada pels turistes estrangers a la Comunitat Valenciana durant el mes de setembre, cal destacar que va aconseguir 930 milions d’euros, xifra que suposa un augment del 13,6% respecte al mes de setembre de l’any passat.

Per mercats, destaca el comportament del mercat de Regne Unit, amb una despesa total durant el passat mes de setembre de 248,6, una xifra superior a la registrada l’any passat (0,5%). A més destaca l’increment de la despesa realitzada per turistes nòrdics en un 23,5% i els procedents d’Holanda un 12% interanual.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: