L’Hospital La Fe licita les obres d’adequació d’espais per a la instal·lació de cinc ressonàncies magnètiques

L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha publicat els plecs de licitació per contractar la realització de les obres de reforma i adequació d’espais on s’instal·laran els nous equips de ressonància magnètica corresponents al Pla d’Inversions en Equips d’Alta Tecnologia del Sistema Nacional de Salut (Inveat).

L’obra de remodelació i adequació, a la planta baixa de l’hospital, obeeix a la necessitat de condicionar els espais i les instal·lacions actuals per allotjar 5 nous equips de ressonància magnètica, més moderns, tecnològicament més avançats i amb més prestacions per als i les pacients .

L’obra, que puja a 1.918.112 euros, començarà el proper mes de desembre. Després de la remodelació d’espais, està previst que tres de les noves ressonàncies magnètiques s’instal·lin el primer trimestre del proper any i les altres dues estiguin en funcionament el juny del 2023.

El director de l´Àrea Clínica d´Imatge Mèdica, Luis Martí Bonmatí, ha assenyalat que el nombre d´exploracions actuals de ressonància magnètica “s´aproxima a 50.000, amb uns 30.000 pacients examinats anualment al´Hospital La Fe”.

“Les indicacions diagnòstiques dels estudis de ressonància magnètica segueix creixent i consolidant-se, amb els estudis per a pacients oncològics, amb malalties degeneratives i isquèmiques entre les més rellevants”. “En aquest sentit, els estudis de ressonància magnètica tenen un paper principal en la detecció i valoració dels pacients”, ha explicat Martí Bonmatí.

És per això que el nou equipament reforçarà la qualitat de l’assistència sanitària “en millorar l’experiència del pacient, estudis més ràpids, i amb més resolució i precisió”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: