L’exposició pictòrica ‘Temps d’espera’ de Sandra Valls avui al CMC la Mercè de Burriana

L’Ajuntament de Borriana inaugura avui divendres 21 de gener, a les 19 hores, al CMC la Mercè, l’exposició Temps d’Espera, de l’artista burrianenca Sandra Valls, que suposa per a la pintora la segona mostra pictòrica individual a la ciutat, després que algunes de les seves obres de l’anterior col·lecció fossin guardonades a nombrosos certàmens nacionals de pintura.

Temps d’Espera és una exposició que recull obres molt diverses. El títol que dóna nom a aquesta selecció de peces deixa de manera intencionada la porta oberta a la varietat, ja que no defineix la temàtica de les obres, sinó el context.

El denominador comú a les seves peces és l’interès per captar una necessitat d’intimitat i vulnerabilitat quan la vida sembla transcórrer accelerada i apàtica.

Aquest temps ha suposat per a Sandra Valls un temps de reflexió sobre on encaminar la seva feina i, també, un punt important en la seva carrera, davant l’expectativa del que ha de venir. Temps d’espera representa el que ha estat fent, en allò que ha estat treballant alhora que no passava res, només esperava el moment adequat.

Com a artista emergent, Sandra Valls comença ara a obrir-se al món de l’art. La seva feina reflecteix la senzillesa, la tranquil·litat d’una espera que convida a l’autoreflexió. Pintures sense una narrativa complexa, que retraten temps morts, sense cap acció concreta. Capta l’atmosfera de les situacions amb un poder evocador que desperta la familiaritat i que alhora se’ns presenten gairebé com un enigma.

Així mateix, moltes de les obres són autoretrats, fet que sembla haver estat una tònica general entre molts artistes durant el període de pandèmia, en part també per la facilitat de ser el teu propi model.

L´exposició romandrà oberta a la sala d´exposicions del Centre Municipal de Cultura la Mercè fins al 13 de febrer.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: