La Universitat d’Alacant llença la quarta edició del Concurs de Fotografia Sociològica

El Departament de Sociologia II de la Universitat d’Alacant organitza la quarta edició del Concurs de Fotografia Sociològica, adreçada a l’alumnat de la institució acadèmica i al de Batxillerat de la província d’Alacant i de les províncies limítrofes amb la de València, és a dir, la Costera, la Vall d’Albaida i la Safor.

La iniciativa, segons explica Lluís Català Oltra, coordinador del concurs i professor del Departament de Sociologia II, ha estat creada amb la finalitat de fomentar la identificació i la vinculació de l’alumnat amb el grau en Sociologia, així com reforçar la imatge de la sociologia. entre l’alumnat de la Universitat d’Alacant i entre els alumnes de batxillerat de ciències socials de la província i de les comarques centrals de la de València», i matisa que «l’objecte concret del concurs és propiciar la reflexió sociològica sobre els entorns quotidians a les societats modernes a través de la imatge».

Organitzat en modalitat digital, la participació es farà mitjançant el registre de les imatges a concurs en un formulari allotjat a la pàgina web del Departament de Sociologia II, on, a més, es publiquen les bases generals del concurs.

La temàtica del concurs és lliure, però les imatges s’hauran de referir als camps d’estudi de la sociologia i no es podran fer fotomuntatges ni alteracions amb les eines pròpies de programari. Com a premis, es concediran un “Gran Premi” valorat en 300 euros i, a més, dos accèssits de 150 euros per a la foto més votada de cadascuna de les categories que no hagin obtingut el Gran Premi, respectivament.

El termini de registre de fotografies a concurs serà entre el 20 de març i el 12 d’abril del 2022 i es realitzarà en tres categories: alumnat del Grau en Sociologia, alumnat de la resta de la UA (graus i màsters), i alumnat de batxillerat de Ciències Socials de la província d’Alacant i de les comarques de la Costera, la Safor i la Vall d’Albaida.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: