L’exposició itinerant ‘Elles tenen la fórmula’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències arriba fins als centres escolars de l’Afganistan

L’exposició ‘Elles tenen la fórmula’ de la Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb una versió digital realitzada per l’American University of Afghanistan, que s’ha traduït a dialectes locals el catàleg, per a la seva difusió en centres escolars.

Es tracta d’una nova itinerància, en aquest cas digital, de l’exposició ‘Elles tenen la fórmula’, després de l’èxit de la seva exhibició en els exteriors de la Ciutat dels Arts i els Ciències i l’interès mostrat per diverses institucions. Cal destacar que, des de dilluns passat, s’exposa a Dubai una adaptació de l’exposició fruit de la col·laboració amb l’Ambaixada d’Espanya a Unió dels Emirats Àrabs Units i l’Associació de Científics i Investigadors espanyols en aquest país.

En l’actualitat, ‘Elles tenen la fórmula’ es pot visitar al campus de la Universitat Jaume I de Castelló, coincidint amb el 30 aniversari de la institució. A més, diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana han sol·licitat la mostra perquè s’exposi en les seves respectives localitats durant els propers mesos.

L’exposició destaca el treball de 39 dones, des Tapputi-Beletakallim (1200 a. De C.), considerada la primera química de la història, fins a joves promeses de l’actualitat, com Cristina Nevado. En 2019, coincidint amb l’Any Internacional de la Taula Periòdica, la Ciutat dels Arts i els Ciències va produir aquesta mostra.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Informació i Foto. Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: